Fenerbahce – PSV: okee, okee…

…ik zat er naast met mijn voorspelling. En ik zat er goed naast ook, want ik hield er vooraf echt rekening mee dat de Eindhovenaren voor een verrassing konden zorgen in Turkije. Dat is echter niet gelukt en eigenlijk zat het er gisteren ook geen moment in. Eén en ander heeft wel als gevolg dat de rol van PSV op het kampioenenbal uitgespeeld lijkt. Of er moeten de komende twee wedstrijden nog heel bijzondere dingen gebeuren…

25 reacties op “Fenerbahce – PSV: okee, okee…

  1. Helmonds Joodje

    Lekker puh!
    Stink-pedo’s van Eindhoven!

    Het had eigelijk 5-0 moeten zijn!

      /   Beantwoorden  / 
  2. PSV-EHV

    K*t jood hou jij je bek
    ajax verliest van slavia praag
    10 keer slechter dan fener
    zie je ook dat PSV beter is dan ajjakes
    want Psv zou nooit hebben verloren van slavia

    ps als ajakkes tege fener was had fener
    met 8-0 ofzo gewonnen

      /   Beantwoorden  / 
  3. PSV-EHV

    K8t jood met je zielig kut clubje
    kk ajax afwasmiddel

      /   Beantwoorden  / 
  4. steef

    rustigrustirustigmaar!
    tegen wie speelt ajax eigenlijk vanavond? kozakken boys? Of spelen die niet internationaal?

      /   Beantwoorden  / 
  5. mark78

    Je bedoelt die club die bovenaan staat en wel een goeie interim-trainer heeft Steef? Die moeten zondag tegen feyenoord he, dat moet je als voetballiefhebber toch wel weten.

      /   Beantwoorden  / 
  6. mark78

    Die club die zijn administratie op orde heeft en geen geschorste spelers opstelt zeg maar? Dan zal het idd Ajax zijn die je bedoelt Steef.

      /   Beantwoorden  / 
  7. Helmonds Joodje

    Ten eerste:
    Kut is voor mij geen scheldwoord omdat ik er vanavond weer gebruik van ga maken bij mijn strakke vriendin.
    Ten tweede: Jood is voor mij al helemaal geen scheldwoord, ik ben er trots op als ze dat tegen me roepen.
    16 december zullen we wel zien wie er een grote smoel open mag zetten.
    Ja, ik ben wel jaloers dat wij geen CL spelen maar ik ben zeker niet jaloers op het zielige, machteloze nivo van PedoSportVereninging en ook zeker het feit dat er gisteravond maar 1 club voetbalde en dat waren niet de Pedo’s van PSV!!!

    Hartelijk bedankt, Fener voor een mooie avond!

      /   Beantwoorden  / 
  8. PSV4ever

    Het lijkt wel of er onder de rivieren alleen in Helmond joden wonen … aangezien het voor jouw toch geen belediging is blijft Helmokum voor mij de grootste kutstad van Brabant.

      /   Beantwoorden  / 
  9. J Hater

    Laat m toch ook eens plezier hebben die zielige uit dat gat Helstront.
    Om ajakkes KAN hij geen plezier meer hebben. Wij worden tm door ECHTE top ploegen verslagen. Zij worden al VOOR de CL door semi-amateur clubjes eruit gegooit. En wie is hun beste speler: de door PSV opgeleidde Stuntelaar hahaha. En ze willen Affelay Aisatti enz enz van ons kopen. Ze zijn gewoon jaloers dat Eindhove voetbalstad nr 1 in Nederland is, en dat al jaaaaren. Ik wens Feyenoord zondag heel veel succes btw. Met dat soort randfiguren kan je alleen maar medelijden hebben :) :):):).

    PSV the BEST

    ps: bedankt ajakkes voor al die heerlijke nederlagen, ik lig al jaren dubbel ;)

      /   Beantwoorden  / 
  10. Amsterdam

    Hoor of lees jullie zelf toch eens: Helmond de grootste kutstad van Brabant. Er zijn helemaal geen steden in Brabant, man, laat me niet lachen. En Ajax-supporters heb je over de hele wereld, dus waarschijnlijk ook in jouw schijtdorp.

      /   Beantwoorden  / 
  11. J Hater

    hahahaha, ajax supporters?????? bstaan die dan? das geen echt publiek. Ajakkes is nie voor niks de meest gehate club v Nederland, en mss ter wereld. Jullie hoor je alleen maar als je wint, en dat gebeurt de laatste jaren toch zo zelden he ;) hahaha.
    Geniet nog maar ff van de 1e plaats, na 34 wedstrijden staan wij toch weer bovenaan, zoals vorig seizoen, geweldig was dat he!!! 1 goal tekort, wat zonde nou voor jullie he losers van de 21e eeuw

      /   Beantwoorden  / 
  12. Amsterdam

    Ajax is de meest gehate club, omdat het de meest succesvolle en meest populaire club van Nederland is, apenschedel. Kenners/liefhebbers over de hele wereld hebben het over het Ajax uit de jaren 1970 en het Ajax uit de jaren 1990, omdat ze met oogstrelend voetbal prijzen wonnen op superieure wijze. Die prestaties worden ook gelinkt aan de prestaties van het Nederlands Elftal in de jaren 70 en in 1998. Iedere club heeft mindere tijden, je kan niet altijd winnen of aan de top staan. Dat is voetbal, dat is het leven.
    En, inderdaad, PSV heeft ook een keer de Europacup gewonnen, weliswaar bijna zonder een doelpunt te maken of over de middenlijn te komen, maar toch. Wees lekker trots op je club, die regelmatig kampioen van de armoede is geworden de afgelopen jaren met boutvoetbal. Voor een provincieclub presteren ze echt niet zo slecht, hoor, als je het bijvoorbeeld vergelijkt met FC Groningen ofzo.

    PS Heb je ook wat tegen Amsterdam en Amsterdammers? Waag het dan ook niet om op Koninginnedag met je Oranje typhusklomp op je boerenschijtharsens de mooiste stad nog drukker te maken. Opzouten, lekker op je eigen boerenkermis amok maken.

      /   Beantwoorden  / 
  13. Amsterdam

    Oh ja, nog 1 ding. PSV heeft echt een topreputatie wat betreft het publiek. Clubs gaan met knikkende knieën naar Philip Stadion. Ga toch weg man, alleen Heerenveen is nog lauwer. Heel Nederland weet dat. Kruip eens uit je hol.

      /   Beantwoorden  / 
  14. mark78

    Idd Ajax heeft even een mindere periode en psv doet eindelijk ook eens een aantal jaren leuk mee in de CL (na 10 of 11 keer in de eerste ronde eruit), Ajax heeft dat in de jaren `90 ook gedaan met als klein verschil dat er finales zijn gehaald en zelfs een keer is gewonnen, iets waar psv toch echt alleen maar van kan dromen zelfs nu in hun beste periode. Ajax begint weer op te krabbelen, psv brokkelt langzaam maar zeker weer af, zal duidelijk worden aan het eind van het seizoen.

      /   Beantwoorden  / 
  15. mark78

    Euh j hater begin je nou over huntelaar? Beetje lachwekkend als je kijkt dat dat de enige speler is van psv die iets heeft toegevoegd bij Ajax, zeker ook vergeten dat het enige echte Europese succes van psv is behaalt met een elftal wat bijna geheel bestond uit oud Ajacieden?

      /   Beantwoorden  / 
  16. J Hater

    hahahaha. heerlijk die frustie reacties van die minderwaardige mensjes. ik sta zo ver bover jullie (samen met psv) dat we jullie niet eens meer zien. hahahaha.

    tuurlijk gaan dr nooit spelers van psv naar ajakkes, dat zou toch een degradatie zijn, daar valt niets meer te leren voor ze.

    ps: bedankt voor de reacties, daar deed ik het voor, heb me kapot gelachen over die onzin die daar staat:):):):):) goodbye losers !!!

      /   Beantwoorden  / 
  17. J Hater

    “PS Heb je ook wat tegen Amsterdam en Amsterdammers? Waag het dan ook niet om op Koninginnedag met je Oranje typhusklomp op je boerenschijtharsens de mooiste stad nog drukker te maken. Opzouten, lekker op je eigen boerenkermis amok maken.
    ” zei je?

    grote jongen dat je dat over internet durft te zeggen. als je voor me stond liep je huilend weg, net als die andere namaaksupporters van jullie ;)

      /   Beantwoorden  / 
  18. J Hater

    En over Ámsterdammers denk ik net als 99% van de rest van Nederland. Ze hadden ze 60 jaar geleden allemaal moeten uitroeien. Dan ging het een stuk beter in dit land. hihi

      /   Beantwoorden  / 
  19. AJAXNSF

    weer een hoop blabla.

    laat ik maar een normale discussie opstarten:
    hoe kijken de psv fans aan tegen wat er nu allemaal speelt. dat er verloren is, CL bijna uit, trainers die bedanken voor de club. wat leeft er momenteel in eihoven? is er paniek, of komt het allemaal goed?

    (pff, wat netjes allemaal….)

      /   Beantwoorden  / 
  20. J Hater

    hehe, eindelijk een reactie, ik dacht dat jullie al allemaal naar de basisschool waren ;) .

    Paniek? hahaha. We zijn blij dat we dat ajakkes zooitje van Koelul, Bruinschijt en dll nog dat Wouters figuur kwijt zijn. kleefde veel te veel jewisch aan. bah.
    1 keertje verliezen bij heerenveen kan altijd, en verliezen van een CL TOP-club is geen schande. Verliezen (2 jaar op rij)van semi-amateurs, dan zou ik me pas zorgen gaan maken… Nu dat zooitje weg is kan het alleenmaar beter gaan. Die sukkel van een koelul heeft ons vorig jaar al bijna een titel verspeelt, Nu een goede trainer en we kunnen weer het ene na het andere kampioenschap vieren. Netjes genoeg zeikertje. als je niet tegen de grote mensenwereld kunt hou dan gewoon je mond en ga naar school.

      /   Beantwoorden  / 
  21. AJAXNSF

    Je reactie blijft van een bedenkelijk niveau, maar goed.
    Fener een CL top club? Dat mag je me uitleggen. Ik heb ze nog nooit in EU iets zien doen, maar das mijn mening.

    En hoewel de posting over de wedstrijd van psv ging, haal jij er alleen maar joden dingen bij en anti- AJAX zaken. Beetje jammer. Je weet toch dat wij als arrogante Amsterdammers daar boven staan? :-)

      /   Beantwoorden  / 
  22. PSVrules

    Ik kom ook uit Helmond en er is niets erger dan een Helmondse jood. Ga weg uit Helmond, ga weg uit Brabant, je verloochend je afkomst. Ga in Noord-Holland wonen want een Hellemonder bende gai nie. Voiluh Flikkert

      /   Beantwoorden  / 
  23. AJAXNSF

    hhahahaha- Geen respect meer voor jou. enorme loser. Jij komt ook uit Helmond, maar bent voor psv. Als hij een Helmonds joodje is, dan ben jij een Helmonds lampje… en dat mag niet zeg je net zelf.

    Wat een prutser! Ik lig dubbel! hahahahaha

      /   Beantwoorden  / 
  24. psv'er

    Psv is de laatste 3 jaar kampioen geweest,
    Heeft de laatste 8 jaar 6keer gewonnen.
    Psv is veel te goed… snap je het dan net??
    Psv heeft een hart.. We zijn niet meedogenloos aks due hartloze ajaxiede!
    Laat andere clubs ook eens winne!

      /   Beantwoorden  / 
  25. Fenerbahce

    Haha die wedstrijd doet me echt nóg steeds goed! Wat is jullie probleem? Snap gwn dat Fenerbahçe de beste is & kampioen is en blijft voor ALTIJD..Die Lozers toch: Psv!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.