Domme Bendtner lijkt goed weg te komen…

Goed, de schorsing voor de eerste EK-kwalificatiewedstrijd (tegen Tsjechië) is hij geschorst, daar gaat weinig aan veranderen, maar het lijkt er sterk op dat Nicklas Bendtner zijn boete niet zelf hoeft te betalen. Gokkantoor Paddy Power heeft namelijk aangeboden de boete van 100.000 euro te betalen voor de Deense international. Bendtner maakte na zijn tweede goal in de EK-wedstrijd tegen Portugal (2-3) opzichtig reclame voor die Ierse bookmaker door zijn shirt op te tillen en de broek iets te laten zakken. De naam van het wedkantoor stond in grote letters op de band van zijn boxershort. Domme actie… Zou de spits nou vooraf echt niet hebben bedacht dat de UEFA hier weleens tegen op zou treden? Misschien zijn er betere plannen:

De Europese voetbalbond was ‘not amused’ door die onderbroekenlol en nam geen halve maatregelen. ,,Wij hebben besloten het bezopen bedrag dat de UEFA van Bendtner eist, voor onze rekening te nemen”, twitterde PP dinsdag opgewekt rond. Met de boete hoeft Bendtner dus niet te zitten, maar hij dupeert natuurlijk wel zichzelf, en dus eigenlijk zijn hele land omdat hij nu is geschorst voor de openingswedstrijd van de WK-kwalificatie. Daaraan kan het wedkantoor niets veranderen. Bendtner had beter een boxershort van Passeggio kunnen dragen… Dan was hij vast niet bestraft. Maar ach, misschien krijgt hij er nog wel eentje als hij het merk liked op de Facebook-pagina van Passeggio!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.