Sfeer op de tribunes…

Misschien hebben jullie hem al gezien. Ik kende hem in ieder geval al een tijdje, maar nu in steeds meer stadions (ook in Nederland) de Pipi Langkous-song opduikt op de tribunes is het misschien wel aardig dit filmpje hier even te laten zien.  Volgens mij is dit namelijk de bron van één van de populairste 'stadionsongs' van dit moment. Het zijn supporters van Eintracht Frankfurt die tijdens/voor de uitwedstrijd tegen Brondby het stadion letterlijk laten beven. Zie video

Eén reactie op “Sfeer op de tribunes…

  1. DennisDW

    mooie sfeer! zo moet het zijn tijdens een EC wedstrijd!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.