Luxemburgo: ‘Alles winnen’ maar hoe?

Voor minder doet-ie het niet. Vanderlei Luxemburgo, de Braziliaanse trainer van Real Madrid, gaat voor de hoofdprijs. Alle hoofdprijzen. ‘Ik wil een sterke formatie om alle competities mee te winnen’, zegt hij op de site van de Koninklijke. Maar met alleen de aankopen van de nietszeggende Pablo Garcia (Osasuna) en de jonge Diogo (River Plate) ben je er nog niet. De selectie van de withemden is op, uitgeblust, zonder puf, ingekakt. Sterren als Zidane en Figo hebben niet meer de frisheid om het team op sleeptouw te nemen. Hoeft ook niet, want Figo is volgens Engelse en Spaanse media persoonlijk al overeen met Liverpool voor een overgang, maar The Reds hikken aan tegen de transfersom van €3 miljoen. Met het vertrek van Solari naar Inter en zolang Santos het bod van €25 miljoen op Robinho (die al slapeloze nachten van de affaire heeft) niet accepteert, zal Real genoegen moeten nemen met een formatie (plantilla, mooi Spaans woord) die niet zo sterk is als Vanderlei had gehoopt.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Eén reactie op “Luxemburgo: ‘Alles winnen’ maar hoe?

  1. Hasan Hamurcu

    De Turkse international Hamurcu Hasan (19 caps) heeft bekendgemaakt dat hij de Turkse eersteklasser Kayserispor onmiddellijk verlaat voor Standaard. Dat bericht het Turkse persagentschap Anatolie. De 19-jarige offensieve middenvelder, die ook bij het Engelse Bolton terecht kon, gaf aan dat hij voor Standaard koos om er de Champions League te spelen. Hasan reist maandag naar ons land om er zijn contract te tekenen, waarvan hij de duur niet verduidelijkte.

    Hamurcu Hasan,dit jaar werd hij de beste speler uitgeroepen, is einde contract bij Kayserispor, waar hij in het begin van het seizoen 2003-2004 terechtkwam. Voordien was
    Hasan aan het werk bij de Turkse clubs Yozgatspor (1998-2001), Fenerbahce (2001-2002) en Istanbulspor (2002-2003).

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.