Voorzitter NEC mag best raaskallen

Voorzitter zijn van een voetbalclub is een raar vak. De fans zien je als de vijand, de trainer wil alleen maar bij je slijmen en de pers klopt slechts bij je aan als het hommeles is. Of als er een speler verkocht schijnt te worden. Hans van Delft, de preses van de mooiste club van Gelderland op FC Wageningen na, is wel weer eens blij met die aandacht. Om er vervolgens vrolijk op los te raaskallen. Feyenoord wil namelijk zijn (voetbalvoorzitters denken dat spelers lijfeigenen zijn ) Edgar Barreto jatten. Kosten: 8 miljoen euro. Maar Van Delft, voorzitter van NEC, ziet dat anders. ‘Puur wiskundig gezien ligt het bedrag dichter bij de zeven dan bij de tien miljoen’, sprak hij warrig tegen Omroep Gelderland (dank aan VI.nl). Wat ik mij daarbij moet voorstellen, weet ik niet. ‘Maar voor 5 miljoen euro kom ik echt niet uit de stoel’, vervolgt Van Delft. Ach, hij mag best een beetje gek doen, die Van Delft. Zonder hem was NEC allang over de rand van de afgrond gekukeld.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

4 reacties op “Voorzitter NEC mag best raaskallen

  1. Erik

    8 Miljoen? Het is een betje in de bol geslagen. Dat is meer dan de totale begroting van NEC!
    Het is een leuke speler , maar als ze Daerdee of Simons niet kunnen halen voor 4 of 5 miljoen is 8 wel een beetje overvraagd.
    Afschrikken lijkt het op!
    Tip: Nec pak die 2 miljoen met wat overbodige spelers als Collen en Edwin de Graaf

      /   Beantwoorden  / 
  2. Jacques

    8 miljoen is inderdaad overvraagd voor een goede voetballer, maar geen toptalent. Niettemin kan ik geloven dat deze speler meer potentie heeft dan Simons. Dus voor deze speler 3.5 miljoen neertellen is het wel waard!
    Toch heeft die van Delft wel gelijk; het jong staat nog 3 jaar onder contract. Nu een zeer goed seizoen spelen en volgend jaar is hij misschien wel meer waard.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Kleine remco

    sinds wanneer nemen wij transferspeculaties serieus waar het woord feyenoord in voor komt???

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.