Kuyt en Wotte: boek alvast een ticketje Londen

Het lijstje van Martin Jol van Tottenham Hotspur van gewenste aankopen is duidelijk: er staat een naam op en dat is die van Dirkie Kuyt. ‘Er staan vele spelers op onze lijst en Dirk Kuyt is een van hen. Hij is een speler die idereen wel in z’n team wil hebben’, aldus Jol tegen de BBC. Niet zo gek, want Kuyt is zo’n speler die na een interland gerust een uurtje eerder op de training verschijnt. En Jol heeft nog een zak knaken over, want hij verkocht Fredi Kanouté voor £4,4 miljoen aan Sevilla. Daardoor heeft hij nog maar 3 spitsen: Mido, Keane en DeFoe. ‘Het Is beter om er vier te hebben, straks raakt Mido weer geblesseerd’, stelde Jol. ‘We hadden sowieso al geld te besteden maar nu hebben we nog meer dankzij de verkoop van Kanouté. We zitten nu in de situatie dat we een betere speler kunnen kopen dan Kanouté.’ Ik zou zeggen: Kuyt en Wotte, boek maar alvast een ticket naar Londen. O, en Dirk, maak er maar een enkele reis van. Die £12 miljoen die Feyenoord voor je vraagt, kan de Spurs makkelijk ophoesten.

4 reacties op “Kuyt en Wotte: boek alvast een ticketje Londen

  1. Ali B2

    Opvallend dat bij het tellen van het aantal spitsen bij Spurs nooit gesproken wordt over El Hamdoui, toch echt een aanvaller, die ze van Excelsior/Feyenoord hebben gekocht…!!!

      /   Beantwoorden  / 
  2. remco janssen

    ja, zat ik ook al aan te denken, maar was niet echt interessant voor mn verhaaltje. Sinds hij bij de club kwam, speelde hij nl. slechts zes keer in het reserveteam, zag ik op de site staan, en hij scoorde tweemaal. Niet echt een toegevoegde waarde voor het eerste elftal, dunkt me. Overigens heeft de club ook nog Lee Barnard voor in de punt. Klik op homepage om naar het spelersprofiel van Hamdaoui te gaan.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Cars

    Ik las nu ergens dat ze ook Daniel de Ridder willen hebben.

      /   Beantwoorden  / 
  4. remco janssen

    wilden ze voordat hij z’n contract verlengde, ook al een keer halen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.