LA Galaxy wil Ruud Gullit als trainer

Het zit er dik in dat Ruud Gullit de nieuwe trainer wordt van David Beckham. De Amsterdammer is in ieder geval in overleg met Los Angeles Galaxy om er trainer te worden. Beckham, die voor 250 miljoen dollar werd aangetrokken, hamerde er bij de clubleiding op een trainer van naam en faam aan te trekken. Hij stelde voor Steve McClaren, de huidige bondscoach van Engeland, binnen te halen of Ruud Gullit. LA Galaxy kende een uitermate teleurstellend seizoen. (behalve dan commercieel gezien)

Gullit speelde al enige tijd met de gedachte om terug te keren als voetbaltrainer. Ruud Gullit was voor het laatst werkzaam bij Feyenoord. Daarvoor was hij als coach in dienst van Newcastle United en Chelsea. Ook had hij korte tijd een vertegenwoordigend jeugdteam van de KNVB onder zijn hoede. Ik ben benieuwd hoe lang Gullit in Amerika blijft, mocht hij gaan. Ik kan me nog herinneren dat hij dertien jaar geleden ook opeens weer thuis was…

Eén reactie op “LA Galaxy wil Ruud Gullit als trainer

  1. Jan

    Wel ze wilden in LA een trainer met charisma. Die hebben ze, verder geen verstand van voetbal maar charisma dat heeft hij.

    Ze hebben genoeg geld dus hij kan een heel elftal kopen en dan alsnog buiten worden gezet omdat de resultaten achterwege blijven.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.