Fred Rutten wel of niet naar PSV?

Na het afzeggen van Martin Jol is Fred Rutten volgens diverse sites de belangrijkste kandidaat voor het hoofdtrainerschap van PSV en dus als opvolger van Ronald Koeman. Rutten staat nu bovenaan het verlanglijstje van PSV. De 44-jarige trainer van FC Twente was eerder werkzaam in Eindhoven als hoofd opleidingen en assistent-trainer. Afgelopen seizoen loodste hij FC Twente naar de vierde

plaats in de Eredivisie. FC Twente lijkt er echter alles aan te willen doen de oefenmeester in Enschede te houden. Maar ja: als er met een zak geld gerinkeld wordt…

klein gokje: kans op overgang: 70 %

5 reacties op “Fred Rutten wel of niet naar PSV?

  1. 28

    Rot op met dit soort berichten!!, de enige die Fred Rutten naar PSV praat is/zijn de media. Fred naar PSV.. net als 2 jaar geleden zeker wederom als 2e keus.. fred heeft wel wat beters te doen dan de ”hoer” met alle respect voor fred uit te hangen van PSV. Zak met geld? Als het daar op aan komt hoop ik dat Wessels (Volker Wessels) een stokje ervoor steekt en doet waar menig twents inwoner om schreeuwt, Fred in Twente houden.. als geld een probleem moet zijn.. Fred hoort bij ons (FCT) en hij past precies in het ambitie straatje van de komende jaren.. Hij maakt onze spelers beter.. hij presteerd perfect bij ons (ook mede omdat er geen druk op hem ligt zoals bij een topclub) Mocht hij naar PSV gaan en ook maar 2 wedstrijden verliezen dan is het daar meteen weer: Wat een slechte trainer, waardeloos ik zei het toch ik zei het toch.. ROT OP TERING LAMPJES!! zoek je eigen trainer !! Jullie hebben de kans om Fred te houden verspeeld omdat hij ”zogenaamd” geen naam en faam had! Nu doet hij het perfect met twente en is hij nu ineens als 2e keus goed genoeg voor PSV als we de media moeten geloven?

    Fred hou de eer aan jezelf svp! je bent bij ons niet alleen trainer maar tevens technisch directeur en als geld een probleem moet zijn ga ik desnoods zelf met een collectebus rond door heel twente om je te houden!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  2. psv

    Leuk die reactie van je, Fred Rutten heeft een psv clausule in zijn contract, dit betekend dus dat hij gratis en voor niets naar psv kan en psv dus niet met de zak geld hoeft te rammelen.

      /   Beantwoorden  / 
  3. EHV

    Inderdaad mooie reactie 28. Je bent wel aan het stressen of niet. Je hebt er klaarblijkelijk slapeloze nachten van. Rutten naar PSV en Mulder kan jullie dan gaan trainen. Prima toch?

      /   Beantwoorden  / 
  4. michel

    Het zal gewoon zonde zijn als Fred bij onze FC weg gaat. Alleen is Fred veel beter op zijn plaats bij onze FC Twente. Hij is een trainer die goed jeugd in kan passen en kijk eens hoe de A1 de laatste jaren presteerd, dus daar zit nog heel veel potentie voor onze Fred. Bovendien maakte PSV er toch een groot probleem van hoe Fred Rutten over komt tijdens gesprekken met de pers. Daar zal hij in Eindhoven dus heel veel mee te maken hebben. Nee hij kan beter bij Fc twente blijven zodat ze straks net zo over de Rutten van de FC Twente praten als over de Foppe van Heerenveen. En denk even aan de uitbreiding van ons stadion en de daarmee gepaarde mogelijkheden voor Fred.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Anno

    Je moet niet alles geloven. Rutten heeft helemaal geen clausule in zijn contract om weg te kunnen. En al helemaal geen ‘PSV-clausule’… Lul dus niet zo dom.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.