Hommeles op komst bij Vitesse: ‘big fight’ als Bony niet mag vertrekken

Saai is het nooit bij Vitesse, er gebeurt altijd wel iets, bij FC Hollywood aan de Rijn… Belangrijkste wat er deze periode aan zit te komen is een conflict tussen Vitesse en steraanvaller Wilfried Bony. De Ivoriaan wil absoluut niet bijtekenen in Arnhem. Sterker nog, de ijzersterke centrumspits wil over twee weken wereldkundig kunnen maken naar welke club hij in januari verkast. Dat zegt Francis Kacou, de zaakwaarnemer van Bony. En als Vitesse weigert mee te werken, dan is er een ‘big fight’ op komst.
Kacou hierover in het AD: “Wilfried tekent honderd procent zeker geen nieuw en verbeterd contract. Toen Vitesse Bony van Sparta Praag probeerde over te nemen, was meneer Kasakowski (directeur, red.) naar Tsjechië afgereisd. Hij beloofde ons dat Vitesse mee zou werken als er ooit een grote club voor Wilfried belangstelling toonde. Aan die afspraak houden we hem.” Diezelfde Erwin Kasakowski sloot onlangs een transfer van Bony in januari uit. “Vitesse vecht voor zijn speler. Maar laten ze hem niet gaan, dan volgt een big fight”, vervolgt Kouca. “Ik heb net nog met Wilfried gesproken. Hij herhaalde honderd procent zeker weg te willen zodra er een goeie club komt.” Overigens lijkt Vitesse het ook te kunnen vergeten dat Bony (als hij al blijft) afziet van deelname aan de Africa Cup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.