Sneijder naar Turkije? Galatasaray onderhandelt met Inter

Of hij zelf zijn zinnen heeft gezet op een overgang naar de Turkse competitie waag ik te betwijfelen, maar misschien ligt de toekomst van Wesley Sneijder wel degelijk daar. De Turkse club Galatasaray is geïnteresseerd in Inter-middenvelder Wesley Sneijder. Voorzitter Unal Aysal van de club uit Istanbul heeft maandag met zijn Italiaanse collega Massimo Moratti om de tafel gezeten om te onderhandelen over een mogelijke overgang van de Nederlander. “Het was een positief gesprek”, aldus Aysal tegenover GS TV, het tv-kanaal van de club. “Ik verwacht dat we binnen enkele dagen duidelijkheid hebben.”

“Hopelijk gaat de transfersom van Sneijder nog wel omlaag. Als Internazionale akkoord gaat met ons bod, kan de transfer beklonken worden.” Galatasaray heeft een statement geplaatst op de eigen site dat de onderhandelingen over Sneijder gaande zijn.

Sneijder ligt in de clinch met de clubleiding van Inter over zijn contract. De aanvoerder van het Nederlands elftal weigert een nieuwe, verlaagde verbintenis bij de Italianen te tekenen en wordt daarom door coach Andrea Stramaccioni niet meer geselecteerd. De middenvelder is in het verleden onder andere al diverse keren gelinkt aan onder andere Manchester United, maar nu blijkt dus dat er meer kapers op de kust zijn.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Eén reactie op “Sneijder naar Turkije? Galatasaray onderhandelt met Inter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.