Duitse interesse in Twente-spits Castaignos

Schermafbeelding 2014-04-15 om 11.33.47Het zou zo maar kunnen dat Luc Castaingos na dit seizoen verhuist naar de Bundesliga. Volgens VI gaat Bayer Leverkusen een poging ondernemen om de spits los te weken bij FC Twente. De nummer vier van de Bundesliga zou de spits van FC Twente al enige tijd in het vizier hebben en hoopt hem na dit seizoen te kunnen vastleggen. Momenteel is Stefan Kiessling de aanvalsleider van Bayer Leverkusen. De oud-international is inmiddels echter al dertig jaar. En hoewel hij onlangs zijn contract verlengde tot medio 2017, wil de clubleiding de selectie gaan verjongen. Castaignos, die bij FC Twente nog een contract voor twee jaar heeft, zou in het ideale plaatje passen.

Castaignos, met veertien treffers de clubtopscorer van FC Twente, zou volgens de berichten niet negatief tegenover een transfer naar het buitenland. Eerder stapte hij al van Feyenoord over naar Internazionale, maar zijn eerste periode over de grens werd geen succes. En als ik eerlijk ben, denk ik dat FC Twente een verkoop ook wel ziet zitten. Castaignos is bepaald niet onomstreden in Enschede.

2 reacties op “Duitse interesse in Twente-spits Castaignos

  1. sgt

    Ik zou het jammer vinden als Luc vertrekt,blijf nog steeds geloven in die jongen.Hij werkt hard en is snel met veel kracht.Arrogant is hij zeker niet,dat maken de media etc ervan.Boos kijken,vinger in de lucht niks is goed .maar hij heeft er wel 14 gescoord.Hoe komt het dan als hij niet scoord??denk maar eens na!!(dit kon natuurlijk wel beter.)Je hoeft hem niet regelrecht de grond in te boren.
    Gepaste kritiek is niks mis mee ,maar wat Luc voor kritiek kreeg en nog steeds krijg is niet mis, walgelijk gewoon wat ze hem allemaal toe wensen ik vraag mij dan af hoe zou je je dan voelen als mens?.Hij is gelukkig nog jong .Ik vind hem een leuke voetballer hij komt er wel en heb er wel vertrouwen in.
    Ik wilde dit toch wel even kwijt!!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Mark78

    Nou ik denk juist dat Twente blij mag zijn als ze hem nog voor een redelijk bedrag kunnen verkopen. Dat je er 14 maakt bij een topclub in de eredivisie is niet echt een prestatie (kijk eens naar alle topscorers die er 30 maakten en in het buitenland niets presteren). Hij is niet goed genoeg voor Twente, laat staan voor een buitenlandse club. Geen snelheid, technisch beperkt, niet eens een afmaker in de Nederlandse competitie.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.