Pech voor PSV: Coutinho blijft bij Excelsior

Nog meer keepersnieuws… Waar eerder vandaag bekend werd dat Esteban waarschijnlijk na dit seizoen vertrekt bij AZ, is nu ook het nieuws naar buiten gekomen dat Gino Coutinho het seizoen gewoon afmaakt bij Excelsior. PSV wilde de doelman van de Kralingers graag overnemen, maar Excelsior wil de sluitpost niet laten gaan. Coutinho kan in Eindhoven derde keeper worden en een contract tekenen voor anderhalf seizoen. De 32-jarige doelman die zijn loopbaan bij PSV begon en al vier wedstrijden in het eerste elftal van PSV heeft gekeept had ook wel oren naar een transfer, maar Excelsior heeft de transfer geblokkeerd. Technisch directeur Marcel Brands van PSV wil geen transfersom op tafel leggen voor het vastleggen van een derde keeper en Excelsior wil de eerste doelman niet transfervrij laten gaan.

Coutinho zat aan het begin van dit seizoen zonder club, nadat hij zijn aflopende verbintenis bij ADO Den Haag niet wilde verlengen. De Bosschenaar heeft een contract tot het einde van het seizoen bij Excelsior. Aangezien Excelsior denkt moeilijk aan een vervanger te kunnen komen in de laatste dagen van deze transferwindow wil Excelsior Coutinho aan zijn contract houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.