Ziyech lijkt echt te gaan vertrekken bij FC Twente

In alles lijkt het er op dat Hakim Ziyech bezig is aan zijn laatste wedstrijden in het shirt van FC Twente. De kans dat hij in de winterstop afscheid neemt van FC Twente is enorm. De 22-jarige aanvoerder van de Tukkers geeft toe dat hij een stap hogerop ziet zitten. “Als er echt concrete belangstelling komt en mijn gevoel bij een club goed is, wil ik een stap kunnen maken. Het plaatje moet compleet zijn. Een topclub uit een iets mindere competitie, een subtopper uit een topleague óf een echte topclub. Ik sluit bij voorbaat niets uit”, aldus Ziyech in een interview met ELF Voetbal Magazine.

“Al speel ik het liefst om de prijzen, iets wat ik bij Twente al hoopte te doen. Als jongetje zag ik clubs als Arsenal en FC Barcelona prijzen winnen. Dat wilde ik later ook”, vervolgt de linkspoot. “Nog altijd zijn die twee clubs mijn favorieten. Hun speelstijl spreekt me aan. Ik kijk bijna nooit voetbal, maar voor die teams blijf ik thuis.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.