Transfernieuws: PSV ontkent Ziyech-interesse, maar waar rook is…

Willen ze hem nou wel of willen ze hem nou niet? Waar diverse media gisteren meldden dat PSV interesse zou hebben in Hakim Ziyech. Vrijwel direct na het nieuws van Voetbal International heeft Omroep Brabant het PSV-gerucht rondom Ziyech tegengesproken. ‘Onzin’, zo zou het Eindhovense kamp hebben gereageerd tegenover het regionale medium.

Volgens VI zou PSV hebben geïnformeerd naar de vraagprijs van Ziyech. De Eindhovense interesse zou dusdanig serieus zijn dat de club op korte termijn met de Marokkaanse international om de tafel wil zitten. Daarin is PSV overigens niet de enige. Ook Middlesbrough, Fenerbahçe, Galatasaray, Hertha BSC en Borussia Dortmund worden genoemd als geïnteresseerde clubs.

De interesse van PSV komt voort uit de onduidelijkheid rondom Marco van Ginkel. De middenvelder heeft als huurling een succesvol half jaar achter de rug in de Lichtstad, maar is eigendom van Chelsea. De Londense topclub wil pas na het EK beslissen wat het van plan is met Van Ginkel.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.