Afonso Alves ook volgend seizoen bij Heerenveen

…ja vast! Leuk geprobeerd Koos Formsma… De voorzitter van SC Heerenveen verklaarde voor de camera's van Tien dat zijn club geen vraagprijs heeft voor de Braziliaanse spits en dat hij als het aan de club ligt ook volgend jaar gewoon in Friesland loopt te ballen. Zouden er heel veel mensen zijn die dat geloven? Ik in ieder geval niet. Helemaal niet na het lezen van AD Sportwereld van vanochtend. Daarin staat te lezen dat Piet de Visser, de Nederlandse scout van Chelsea voor Alves op de tribune zat bij Willem II – SC Heerenveen.En als 'Ome Roman' z'n portemonnee trekt, dan kan Koos Formsma nog zo optimistisch zijn, maar dan vertrekt de huidige topscorer van Europa toch echt.

19 reacties op “Afonso Alves ook volgend seizoen bij Heerenveen

  1. Rommie

    Wat een onzin, de beslissing ligt niet bij een andere club maar bij Heerenveen zelf. Terrecht is dat hij blijft, Heerenveen wil volgend jaar groeien naar een topclub.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Fries

    Heerenveen IS al een topclub met Alves

      /   Beantwoorden  / 
  3. johan

    heerenveen zou er goed aan doen om hem nog een jaartje te houden. de mensen die al jaren bij de club op de tribune zitten willen nu ook wel eens dat er spelers behouden blijven. mocht alves weg gaan dan leveren veel mensen hun plaatsbewijs in bij de voorzitter. (heb ik al in de wandelgangen gehoord)

      /   Beantwoorden  / 
  4. jessica

    het is wel goed dat alves bij heerenveen blijft .gaat heerenveen weer de play offs in
    ik ben zelf fan van heerenveen en heerenveen heeft allemaal goeie spitsen gehad zoals van nistelrooy,huntelaar.alves,samaras,alback.en nog veel meer.en heerenveen is iedere keer nog in de play offs geweest

      /   Beantwoorden  / 
  5. The_Dutch

    Alves moet blijfen!… SC Heerenveen wil volgendjaar een topclub worden, en dat kan alleen als de club goeie spelers lang in hun bezit kan houden.

    Wat ik wel ff wil zeggen is dat SC H volgend jaar een perfect team krijgt (helemaal als Alves blijft!:P), als die joegoslaav dan eens mag spelen!!!… Die schijnt lui te dollen alsof ze pionnetjes zijn!:P

    Volgend jaar kampioen kandidaat!!!!!!!!!!!

    Forza Heerenveen!!!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  6. jan

    ‘Ajax wijst bod Valencia op Sneijder af’

    Ajax heeft een eerste bod van Valencia op Wesley Sneijder afgewezen. Volgens De Telegraaf komt de Spaanse club nog enkele miljoenen euro’s tekort om de Nederlandse international te kunnen losweken bij de Amsterdamse club.
    Valencia zou zich deze week bij Ajax hebben gemeld voor de tweebenige spelmaker. Een delegatie van de huidige nummer vier van de Primera División was naar de hoofdstad gereisd met een bod van twaalf miljoen euro, aldus De Telegraaf. Ajax zou echter drie miljoen meer willen hebben voor de 22-jarige Utrechter.

    Sneijder is bezig aan een sterk seizoen. Met achttien doelpunten en negen assists bleek hij zeer waardevol voor zijn club. De 33-voudige international zou hierdoor ook in de belangstelling staan van Bayern München en Barcelona.

      /   Beantwoorden  / 
  7. mark

    Minimaal 20 miljoen voor zo`n speler, we moeten hier in Nederland nou ook weer niet zomaar iedereen laten gaan, maar als spelers echt weg willen is het altijd moeilijk om ze te behouden.

      /   Beantwoorden  / 
  8. tim

    heerenveen moet hem laten gaan ze kunnen een bod 20 miljoen nooit weigeren er worden niet snel zulke bedragen bij een club als heerenveen op tafel gelegd, bovendien en ik denk dat hij het volgend zeizon niet beter kan doen zulen zen iet meer deze prijs er voor krijgen

      /   Beantwoorden  / 
  9. Feanfan

    Als ze 20 miljoen voor Alves kunnen vangen, gelijk verkopen die handel.
    Voor dat bedrag kun je goede spelers aantrekken en kun je de “bank” ook versterken. Er zijn nu nog een aantal spelers bij sc Heerenveen, net niet…

    (Poulsen, Hanssen, Bradley….) Die zouden dan mooi door goede spelers vervangen kunnen worden.

      /   Beantwoorden  / 
  10. Trouwe ajacied

    Als de ajax spelers nou is een hoger salaris krijge zoede ze misschien niet zo snel na het buitenland weg renne. als deze generatie spelers bij ajax blijve groeit ajax egt uit tot een top club op internationaal niveau en daarom doet et me heel pijn om te zien hoe ze stuk voor stuk vertrekke want zonder huntelaar, sneijder en heitinga overleve we de champions league niet

      /   Beantwoorden  / 
  11. tony

    het ging tog over alves en niet over ajax wel?

      /   Beantwoorden  / 
  12. tony

    Alves blijft sowiso nog een jaar.. Ze kunnen het niet maken tegenover de supporters dat ze vorig jaar Huntelaar hebben verkocht en dan nu Alves er achteraan. Dan blijft er niks van het team over. En alves is de publiekslieverling !

    AFONSO DE BESTE!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  13. Rubaldo

    Afonso heeft goed gevoetbald gisteren, alleen helaas voor hem en brazilie niet gescoord!

    Verder is het positief voor het Nederlands voetbal dat hij blijft, echter voor hemzelf zou de stap naar een grote club (juist NU, en hij is al 26jr) er wel in zitten! Volgend jaar moet hij het maar weer afwachten. Ze gaan toch meer op je letten, nietwaar Huntelaar??

      /   Beantwoorden  / 
  14. nilsson

    met nilsson en alves in de basis gaan we zeker kamioen worden

      /   Beantwoorden  / 
  15. theo sprong

    als alves een goeie bod krijgt is hij vertrokken en en dat zou sneider ook gedaan hebben

      /   Beantwoorden  / 
  16. Djee

    Loop je je hier nou ook al met alles te bemoeien? FOEI!

      /   Beantwoorden  / 
  17. theo sprong

    waar bemoei jij je eigelijk mee jij bent toch voor feyenoord dus oprotten bij alves

      /   Beantwoorden  / 
  18. Tim

    Alves moet blijven!!! Als Heereveen ‘m verkoopt vangen ze misschien wel 20 miljoen, maar daar koop je geen spits met het kaliber Alves voor. Zou je eens moeten proberen, kom je straks uit dat je Ronaldo (Real Madrid uitvoering) moet kopen.

      /   Beantwoorden  / 
  19. taion

    Yo penso ye perderam afonso alves.atencion.listo atencion listo

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.