De opstelling van het Nederlands Elftal tegen Duitsland:

Zou er één onderwerp zijn, waarover de komende anderhalve dag meer gesproken wordt dan over de opstelling waarmee Oranje moet gaan proberen te winnen van de Duitsers? Ik kan het me niet voorstellen eerlijk gezegd. Want wat er wel eens wordt gezegd over de 16 miljoen bondscoaches die ons land telt, deze dagen is dat ook echt zo. Iedereen heeft z’n mening klaar, zelfs mensen die het hele jaar geen bal om voetbal geven roepen nu om het hardst dat Van Persie er uit moet, dat Huntelaar in de spits moet en dat Mark van Bommel te oud is om hele wedstrijden op hoog niveau te spelen.

Ik denk overigens niet dat Van Marwijk zich heel veel aantrekt van de mening van de meeste mensen, (dus ook niet van die van Urby Emanuelson, die de bondscoach ‘ongeloofwaardig’ vindt) maar ik zou niet graag in zijn schoenen staan. Want wát hij ook doet, als het resultaat niet goed is, dan is hij de zondebok.

Op de site van Voetbal International kun je zelf jouw ideale opstelling bepalen waarmee Oranje het morgen moet gaan doen. Natuurlijk kun je je opstelling (en de toelichting daarop) ook bij de reacties onder dit bericht geven.

0 reacties op “De opstelling van het Nederlands Elftal tegen Duitsland:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.