Win een voetbalboek bij voetbal.blog.nl!

Weet je nog, dat boek waar ik het vorige week over had? Bier, Confetti en Staanplaatsen van Tom Bodde is een boek dat lekker wegleest. Bodde bespreekt in veertig hoofdstukken evenveel stadionbezoekjes aan voetbalwedstrijden door heel Europa. En jij kan nu in het bezit komen van dit boek, want Tom heeft een exemplaar beschikbaar gesteld voor een prijsvraag op voetbal.blog.nl.

Natuurlijk geven we het niet zomaar weg. Je moet er wel iets voor doen! Plaats bij de reacties onder dit artikel een verslagje van jouw leukste/spannendste/meest ontroerende stadionbezoek. (Je hebt hiervoor 1 week de tijd en je mag max. 200 woorden gebruiken). Ik zal vervolgens volgende week een poll plaatsen met een aantal genomineerden, waarbij jullie, de lezers van deze blog, kunnen stemmen op degene die volgens jullie het boek verdient.

Klik hier om meer te weten te komen over dit boek.

10 reacties op “Win een voetbalboek bij voetbal.blog.nl!

  1. Grover

    Toen ik de eerste keer meemocht naar de Kuip was ik elf, ik zal het nooit vergeten hoe mooi ik het vond. Samen met mijn opa helemaal naar de tweede ring. Dat was wel een middagwedstrijd. De eerste keer ‘savonds was een jaar later, dat was helemaal gaaf. Ik ben de halve avond verblind geweest omdat ik steeds in de lampen keek. Ik zou alleen niet meer weten tegen wie het was. Feyenoord won wel en een nieuwe supporter was geboren. Mijn vriendin is zwanger en ik kan me er nu al op verheugen om met die kleine hetzelfde te gaan doen als mijn pa en opa vroeger met mij.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Boske (SC Heerenveen Blog)

    Leuke actie! Goed boek trouwens, neem dat van mij aan. Staan ook leuke dingen over Heerenveen en Cambuur in, zeg ik als Friese voetballiefhebber. Succes iedereen…!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Sander

    Echt het leukste voetbalboek sinds jaren; positief, meeslepend en met veel humor en temperament geschreven avonturen in en om de Europese tempels door de ogen van een onbevangen freak. Ook de meer romantische en onbekende clubs komen aan bod. Niet alleen voor groundhoppers!!!

      /   Beantwoorden  / 
  4. Demon of the South

    Ik ben een keer naar een Duitse wedstrijd geweest tussen Bayer Leverkusen en FC Koln. De supporters van Koln hebben toen bijna de hele wedstrijd in hun blote bovenlijf staan zingen, terwijl het rond het vriespunt was. En volgens mij waren ze al gedegradeerd, of anders bijna. Echt bizar hoe die hun club bleven steunen. Een paar duizend man in een hoek van het stadion, die meer herrie maakten dan de rest van het stadion. Sinds die dag hou ik Koln altijd een beetje in de gaten, ook al stelt het sportief niet zoveel meer voor vergeleken met vroeger. Niet vanwege de prestaties, maar vooral door de fans.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Demon of the South

    ps hoe kan ik mijn adres doorgeven?

      /   Beantwoorden  / 
  6. Patricia

    Mijn eerste wedstrijd was er één om de Johan Cruijff-schaal. In de Amsterdam Arena speelde Ajax tegen Feyenoord. De kaarten hadden we met korting via De Zonnebloem dus wij er met het gezin heen. Dat was natuurlijk een hele trip, zo vanuit Zeeuws-Vlaanderen. Mijn moeder heeft er zelfs ontzettend veel spijt van gehad, want zij vond die tweede ring in de Arena toch wel erg hoog. Zij heeft door haar angst niets van deze wedstrijd meegekregen. Voor mij was het niet de laatste keer. Later volgende meerdere bezoeken aan de Arena en zelfs een supporterskaart van Vitesse.

      /   Beantwoorden  / 
  7. Jan Telnekes

    Op een vakantie in Zuid Frankrijk zijn we een dag naar Barcelona geweest, eerst zijn we bij Nou Camp geweest waar de selectie op het trainingsveld aan trainen was olv Cruijff. Daarna zijn we in het stadion wezen kijken wat een enorme indruks was dat. Op terug weg kwamen bij toeval langs het stadion van Espagnol wat toe nog in een woonwijk lag. Ook die waren aan het trainen maar in het stadion en je kon gewoon op de 2e ring komen om te kijken. Ook dat was een fantastisch stadion.

      /   Beantwoorden  / 
  8. karinvankammen

    de 1ex in de kuip
    Je kijkt werkelijk je ogen uit
    Je komt ogen te kort!

      /   Beantwoorden  / 
  9. pieter

    Toen ik op vakantie was in turkije had ik kaartjes van mijn vader gekregen voor fenerbache – galataserai dit was zo passievol niet te beschrijven fans zaten met hun tranen in hun ogen te zingen voor hun club. Ik zat in het vak van fenerbache dat jammer genoeg verloor dit was zo ontroerend om te zien omdat de fans bijna huilden maar toch hun club steunden door door te blijven zingen uit volle borst

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.