Support je vereniging met een nieuw spandoek

Je hebt de perfecte supporterslook aan en kent alle clubliederen uit je hoofd, maar toch ontbreekt het nog aan iets. Juist! Een ware fanaticus kan niet zonder spandoek. Zo één waar je in volle glorie je liefde voor je vereniging op kunt betuigen, zodat iedereen weet voor welke club jij uitkomt.

Aanmoedigingsteksten als “Kom op, kom op, [naam club] aan kop!” of “Niks meer aan doen [naam club] wordt kampioen”, druk je natuurlijk op de meest kwalitatieve spandoeken, banieren of zeildoeken. Die ga je niet zelf met watervaste stift bekliederen, die laat je drukken!

De spandoeken en banners van Reclameland worden full colour geprint op hoge kwaliteit. De doeken worden gemaakt van een stevig materiaal en de gebruikte inkten zijn UV- en waterbestendig. Ze kunnen jarenlang in weer en wind gebruikt worden, dus je bent ervan verzekerd dat je de komende jaren vanaf jouw plek op de tribune zal shinen.

Wordt het een standaard spandoek of een winddoorlatende variant? Wil je ‘m in je eentje in de lucht kunnen houden of wil je een vlak van enkele meters beslaan? Ongeacht formaat, bedrukking of materiaal zijn de banners of spandoeken stuk voor stuk online te bestellen en worden ze allemaal gratis verzonden. Maak je bestelling dus maar in orde, zodat je club kampioen kan worden.