TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Het PSG trainingspak opent een boek. De voorsteden en de forensensteden presenteren de stad als één geheel. Een boek met hoofdstukken als de Eiffeltoren en de Champs-Elysees. Het water van de Seine dat stroomt door de trots van de hoofdstad: Parijs. Als jij het PSG pak draagt voel jij het kanaal, de toren en de machtige architectuur. Jij voelt je een ster. Dat mag ook wel, want alleen sterren dragen het pak van Parijs. Op de trainingen van jouw club speel jij de sterren van de hemel. De aannames en de balbehandelingen zijn jouw uitdaging. Alles kan beter. Alles moet beter, want het toonbeeld van de sport dat ben jij. Ook als je over straat loopt. Niet alleen lokaal maar ook ver daarbuiten toon jij het beeld van de romantische stad. De stad waarover men al eeuwenlang fantaseert. Soms met de bal aan de voet, richting een pleintje. Soms op het veld, richting de drie punten. Het voetbal is wat jou verbindt met deze mooie club PSG. Het trainingspak uit deze voorliefde, ooit ontstaan en nooit weggegaan. Het donkerblauw is rijkdom. Niet in de vorm van valuta maar in de vorm van sentimentele waarde. De herinneringen stromen als water door de stad.

PSG-Shakhter15_(3)

De ambities zijn de toren, altijd torenhoog. Het spel is aan de architect en die architect dat ben jij. De romantiek van de stad demonstreer jij op het veld, of op het pleintje daar om de hoek. Overal op de wereld is de adoratie met jou. De Galaxy erkent de magie van Paris Saint-Germain. Zo ver reikt het donkerblauw. Jij ziet voetbal anders. De passie van het spel is net als de passie voor de baguette, de wijn en de kaas. Voetbal is een smaak en een smaak kun je verfijnen. Top is niet voldoende want top is slechts een eindstation. Als een dichter met een pen, zo staan jouw kicksen op het veld. De uitmuntende pasvorm van het trainingspak sluiten hierop aan. Getailleerd om jouw lichaam straal jij als vanouds. Splijtende passen, ellenbrede openingen, keiharde kanonschoten. Welkom in Parijs. Jouw acties inspireren. De stad is overtuigd, van meer dan het beste want alleen het allerbeste telt. Gisteren, vandaag en morgen. Alle dagen tellen mee. Aan de toekomst wordt gebouwd. Jij doet dat niet alleen maar met al jouw kameraden, architecten van het eerste uur. Het zijn voetballers met hoge doelen. De lat voor hen ligt nooit te hoog.

PSG-Shakhter15_(16)

Samen borduurt men voort op het succes van het hedendaagse leven. De bal als onderdeel van het museum, een verlengstuk van de kunst. Jij beheerst die bal en wilt dat laten zien. Waar je ook bent wil jij jouw kunsten vertonen. Iedereen mag het zien. Paris Saint-Germain is het ultieme. Subliem dat is het voetbal en perfect dat is de uitstraling. Het woord ideaal vormt jouw steunpilaar. De atletische vorm verbeeld de snelheid en de kracht. Het donkerblauw dat is de luxe. Jij gaat voor het kapitaal en het kapitaal ligt in die diepliggende waarde. Emoties te over. In het PSG trainingspak vul jij ze in.