Maak live een zinderende Premier League wedstrijd mee!

Old-premier-league-logoHet voetbalseizoen 2016/2017 is alweer in volle gang en de twee hoogste leagues in Engeland, de Premier League & Championship, zijn wederom zenuwslopend spannend. Lijkt het je iets de Premier League eens van dichtbij mee te maken? Maak je op voor een zinderend voetbalweekend in Engeland en ga op voetbalreis.

Je hebt er misschien nog niet eerder bij stil gestaan, maar live een wedstrijdje Engels voetbal bijwonen is eenvoudiger dan je denkt. Combineer cruisen met een citytrip en een bezoek aan je favoriete Engelse club tijdens een tot in de puntjes verzorgde voetbalreis. Welk team ga jij aanmoedigen tijdens jouw aankomende voetbalreis?

Maak een keuze uit de wedstrijden van Newcastle, Sunderland & ​Middlesbrough en voel je één met de Britten in één van de stadions. Newcastle United staat trots bovenaan, dus de sfeer zit er tijdens dit typisch Britse voetbal gegarandeerd in. De teams Newcastle United, Sunderland en Middlesbrough staan voor het échte Noord-Engelse voetbal. Hier wordt het spelletje met veel passie en emotie beleefd. Waar Newcastle United momenteel bovenaan meedraait in de Championship en de sfeer in het St. James’ Park altijd goed is, gaat het momenteel iets minder met Sunderland en Middlesbrough. De sfeer wordt er echter in het Stadium of Light en Riverside Stadium niet minder op.

De reis is perfect ingedeeld. Met een cruisferry vertrek je naar Engeland, waar je je city/voetbaltrip vervolgt. Na een zinderend potje typisch Brits voetbal overnacht je in een dichtbij gelegen hotel of logeer je in het centrum van de stad, op steenworp afstand van de populairste bars en clubs. Om in stijl te proosten op de overwinning of om samen met andere supporters troost te zoeken in een lekker glaasje.