Categorie: "wags"

Engels tabloid speelt ‘op de man’ met foto van Rooney jr.

Schermafbeelding 2016-06-29 om 12.05.26Engeland ging er gisteren keihard af tegen IJsland. Een blamage en dus is de kritiek op het Engelse elftal is niet mals. De Britse boulevardkrant The Sun ging echter een stapje te ver en krijgt veel hoon over zich heen. The Sun had op de voorpagina een grote foto van Kai Rooney geplaatst, het zoontje van de Engelse aanvoerder Wayne Rooney. Het ventje baalde als een stekker van de uitschakeling van zijn vader en land. ‘Oh pap! Wat heb je gedaan?’ schrijft de sensatiekrant bij het plaatje. Het onderschrift luidt: ‘Kai radeloos nadat papa Wayne Engeland naar uitschakeling leidt’. Coleen Rooney, de vrouw van de Manchester United-speler, was verbijsterd toen ze de voorpagina onder ogen kreeg:

Toeschouwersrecord voor ADO Den Haag-voetbalvrouwen

Schermafbeelding 2014-11-26 om 22.46.31Het vrouwenelftal van ADO speelt vrijdag een thuiswedstrijd tegen Ajax. Ze hopen dat dan het eigen toeschouwersrecord wordt verbroken. Het record staat op 5.800 toeschouwers en is bereikt op 27 april 2012 tijdens de kampioenswedstrijd tegen SC Telstar (4-2). Linksback Priscilla Mesker, die destijds ook zat in de selectie van ADO Den Haag Vrouwen: ,,Een hoop speelsters hebben dit nog nooit meegemaakt. Dit is uniek. Het kippenvelmoment zal er weer gaan komen, zeker wanneer het publiek ons toe zal juichen.” n verband met de verwachte drukte voor het duel zijn P1, P2 en P3 open. De wedstrijd begint om 19.30 uur. Seizoenskaarthouders van ADO Den Haag-mannen krijgen op vertoon van de seizoenskaart gratis toegang.Losse kaartjes voor 17 jaar of jonger kosten € 1,50 en voor 18 jaar of ouder: € 3,50.

Toeschouwersrecord voor FC Twente – FC Barcelona

Schermafbeelding 2015-11-10 om 10.43.53Dat wordt een drukke boel, morgen in de Grolsch Veste: De vrouwen van FC Twente hebben een bijzonder toeschouwersrecord in het vrouwenvoetbal gebroken. Nog nooit eerder kwamen er meer dan 13.109 supporters naar een vrouwenvoetbalwedstrijd in Nederland. Het aantal verkochte kaarten voor het duel met Barcelona stond gisteren al op 13.261 en met dat aantal breekt FC Twente het huidige record van 13.109 toeschouwers bij de kwalificatiewedstrijd Nederland – Italië.

De kaartverkoop loopt nog door tot en met de wedstrijddag. De wedstrijd tegen de Spaanse kampioen is woensdag om 19.00 uur.

Wesley Sneijder mee met Oranje, maar meteen weg als de bevalling begint

Schermafbeelding 2015-10-07 om 19.32.16Met de waslijst aan blessures kan bondscoach Danny Blind het eigenlijk niet gebruiken dat er nog een speler afhaakt in de selectie. Zeker niet een speler als Wesley Sneijder. Toch moet daar rekening mee worden gehouden. Sneijders vrouw Yolanthe is hoogzwanger. “Als de bevalling begint dan ben ik vertrokken”, liet Sneijder vandaag weten na de training van het Nederlands elftal. Hoewel Sneijder dus ieder moment weer vader zou kunnen worden, is hij er gewoon bij. “Natuurlijk is het spannend. Yolanthe stond erop dat ik ging, misschien had ik anders wel een andere keuze gemaakt, dat weet ik niet. Het zou vervelend zijn als we net in het vliegtuig zitten naar Kazachstan en het begint, maar we hebben het niet in de hand.”

Oranje Leeuwinnen winnen eerste WK-duel ooit

Schermafbeelding 2014-11-13 om 13.03.22Een goed begin is het halve werk! De Oranje vrouwen kunnen met een goed gevoel terugkijken op hun eerste WK-wedstrijd ooit. De ploeg van bondscoach Roger Reijners had het in de openingswedstrijd niet gemakkelijk tegen Nieuw-Zeeland, maar pakte dankzij een schitterend doelpunt van Lieke Martens wel de drie punten (0-1). Later in de groepsfase speelt Nederland nog tegen China en gastland Canada (dat in de eerste wedstrijd de Chinese dames versloeg door een strafschop in de 92e minuut).

Huntelaar krijgt doelpunt op z’n naam, Yolanthe blijft gewoon zwanger

Schermafbeelding 2014-06-23 om 23.01.33De late gelijkmaker van het Nederlands Elftal, die gisteren door Wesley Sneijder werd gevierd met de bekendmaking van zijn aanstaande vaderschap (bal onder shirt en duimen) is door de UEFA op naam gezet van Klaas-Jan Huntelaar, die het schot van Sneijder nog licht aanraakte.

Oftewel: Huntelaar ipv Sneijder.
Dit betekent overigens niet dat nu de vriendin van Huntelaar zwanger is in plaats van Yolanthe… :-)