Categorie: "WK-PROGRAMMA 2010"

Howard Webb… Dat die man nog mag fluiten!

Het was bij vlagen weer niet best, wat de Engelse arbiter liet zien, bij de Champions League-wedstrijd Bayern Munchen – Real Madrid.

Webb gaf aanvankelijk geen kaarten, ging regelmatig het gesprek aan met de spelers en verzuimde in de tweede helft een paar keer de rode kaart te trekken voor onder andere Sergio Ramos en Marcelo.

Heb je finalekaarten? Opgelet: Soccer City stadion slecht bereikbaar!

Lees je dit in je hotel of op je Iphone? Ben je in Johannesburg? En heb je kaarten voor DE wedstrijd? Dan moet je echt bijtijds naar het stadion, want daar wordt vandaag uitgebreid feestgevierd op het oranjeplein. (lees maar) Maar let op! Ook fans die níet naar het Oranjeplein komen, dienen uiterlijk 18.00 uur bij het stadion aanwezig te zijn. Daarna worden wegen afgezet en zal het stadion niet of nauwelijks meer bereikbaar zijn!

Live: Duitsland – Uruguay (zou Paul internet hebben?)

Nou, misschien een mooie manier om eens te kijken of Paul de inktvis nog een beetje in vorm is… Volgens het tentakelorakel legt Duitsland vanavond beslag op de derde plaats bij het WK 2010.

(als hij dat goed voorspeld heeft, begin ik toch echt wel een beetje bang te worden voor die finale van morgen)

De wedstrijd is live te zien op Nederland 1, maar natuurlijk ook op internet, gratis en rechtstreeks via deze live stream!