Categorie: "Dennis Bergkamp"

Bergkamp mogelijk nieuwe manager Swansea City

Schermafbeelding 2014-11-17 om 11.49.05Ik weet niet hoe serieus we het moeten nemen, maar volgens diverse Britse media zou Dennis Bergkamp in beeld zijn bij Swansea City. De club uit Wales is op zoek naar een nieuwe manager nadat Garry Monk ontslagen werd. De huidig assistent van Frank de Boer is één van de kandidaten, aldus diverse sites. Swansea heeft in het verleden de nodige Nederlanders onder contract gehad, waarschijnlijk niet in de laatste plaats door de Nederlandse mede-eigenaar John van Zweden.

Huntelaar passeert Bergkamp op Oranje-topscorerslijst

Schermafbeelding 2014-11-17 om 11.49.05Klaas-Jan Huntelaar was met twee doelpunten tegen Letland belangrijk voor Oranje in de met 6-0 gewonnen wedstrijd tegen Letland. Door zijn twee doelpunten passeert de Hunter Dennis Bergkamp op de all-time topscorerslijst van Oranje. Huntelaar maakte tegen Letland zijn 37e en 38e doelpunt in zijn interlandloopbaan. Daarmee passeert hij Bergkamp en komt hij terecht de derde plaats op de topscorerslijst van Oranje, twee doelpunten achter Patrick Kluivert.

Huntelaar loopt nog elf doelpunten achter op de topscorer aller tijden van Oranje. Dat is namelijk Robin van Persie, die gisteren ook trefzeker was tegen Letland.

Keert Dennis Bergkamp terug bij Arsenal?

Opmerkelijk transfergerucht, niet over een speler deze keer, maar over een assistent-trainer. Niet zomaar eentje overigens: Dennis Bergkamp wordt namelijk nadrukkelijk genoemd als nieuwe sterke man bij Arsenal. Gisteren maakte de Engelse club bekend dat Liam Grady de club, na zeventien jaar, zal gaan verlaten. De huidige hoofd jeugdopleidingen bracht al vele talenten voort, maar wil nu het stokje gaan overgeven. Eén dag na de bekendmaking van zijn vertrek is er een interessante naam als opvolger op de proppen gekomen, …inderdaad: oud-Arsenal-speler Bergkamp.

HUH?! Dennis Bergkamp nieuwe trainer van Swansea City?!

 

Veel gokkers leken het opeens zeker te weten: Dennis Bergkamp wordt de nieuwe trainer van Swansea City. Het kan hard gaan: gisteren was ‘the non-flying Dutchman’ nog niet in beeld, maar Bergkamp werd binnen een dag een topkandidaat na berichten dat de oud-international in Wales was gesignaleerd. De assistent van Frank de Boer bij Ajax moest wel de opvolger worden van Brendan Rodgers, die zijn carrière voortzet bij Liverpool.

Marvin van der Pluijm: Bergkamp-goal in de Topklasse! (filmpje)

Wat een beauty! Marvin van der Pluijm, speler van Barendrecht, maakte afgelopen zaterdag een schitterende goal in de Topklasse-wedstrijd tegen HHC. De 23-jarige aanvaller (oud-speler van onder andere NAC en FC Den Bosch) nam de bal aan met de borst, controleerde en knalde vervolgens prachtig raak tegen HHC.