Categorie: "prijsvraag"

WINACTIE: Van Letland tot de Langeleegte – Tom Bodde

Schermafbeelding 2014-12-05 om 11.51.00Vorige week had ik het al over de sinterklaas/kerstsuggestie van het boek ‘Van Letland tot de Langeleegte’ van Tom Bodde.

Mocht je nog niet tot aanschaf zijn overgegaan: je kunt er ook eentje winnen!

Mail je adresgegevens naar  [email protected], voorzien van een omschrijving waarom jij vindt dat je recht heb op een exemplaar van het derde boek van ‘groundhopper’ Tom Bodde.

WIN: Undercover Hooligan: een agent geïnfiltreerd bij Millwall…

Schermafbeelding 2014-09-12 om 16.40.22De laatste jaren is het gelukkig allemaal een stuk minder met het geweld rond de velden, maar in de loop der jaren zijn er natuurlijk talloze incidenten geweest. Niet in de laatste plaats in Engeland, dat naast het voetbal in het algemeen ook kan worden gezien als de bakermat van het hooliganisme. Met name in de jaren ’80 was het in Engeland wekelijks raak. Dat is een beetje de achtergrond waartegen je het boek Undercover Hooligan kunt zien.

In dit spraakmakende boek beschrijft voormalig politieagent James Bannon de periode waarin hij undercover ging bij de hooligans en infiltreerde binnen de Millwall Bushwackers, één van de meest gevreesde hooligangroepen die Engeland ooit heeft gekend. Je leest onder andere hoe Bannon z’n levensgevaarlijke zoektocht begon. Verder lees je over gevechten in kroegen, in stadions en op straat en de constante angst dat de op geweld beluste hooligans ontdekken wie hij in werkelijk is.

Volle bak in huis bij het WK? De Kratstoel biedt uitkomst, win ‘m nu!

Schermafbeelding 2014-06-10 om 12.35.56Het is is slechts weinigen gegeven om naar Brazilië te vliegen en onze jongens daar in het stadion aan te moedigen. En dus worden er, net als bij vele andere grote toernooien, halve huiskamers, garages en/of tuinen omgebouwd tot ministadions om gezellig met z’n allen voor de buis de wedstrijden van Oranje te volgen. Maar waar haal je zo snel een berg stoelen vandaan om alle kijkers een lekkere zitplaats te bieden? Hier is de uitkomst: de WK BottomsUp Kratstoel!

Met deze handige Nederlandse vinding kun je comfortabel op een krat zitten, met als bijkomend voordeel dat je altijd een koel biertje binnen handbereik hebt! Bovendien is de Kratstoel voorzien van een handige flesopener aan de voorkant, dus je kunt zonder problemen op je plek blijven zitten. Wil jij dit WK vanaf zo’n kratstoel Oranje aanmoedigen? Dan kun je ze via deze link eenvoudig bestellen. Snel en simpel en binnen enkele werkdagen heb je bestelling thuisbezorgd. Maarrrrrrr…. je kunt er ook op een andere manier aan komen!

Speciale Ronald Koeman Voetbalquiz: win zijn biografie

Schermafbeelding 2013-03-22 om 19.36.02Via de site van Voetbal International kun je de biografie winnen van Ronald Koeman. De trainer van Feyenoord vierde deze week zijn vijftigste verjaardag. Ter gelegenheid daarvan verscheen zijn biografie. En dus stelden de quizmasters van VI een quiz samen die volledig in het teken staat van de rijke spelers- en trainersloopbaan van de huidige trainer van Feyenoord. De makers hebben 24 foto’s geselecteerd van wedstrijden waarop Koeman als speler of trainer bij betrokken was. De opdracht is eenvoudig: vul de naam van de twee clubs (of landen), het jaartal en de uitslag in. Als alle antwoorden correct zijn verschijnt er onderaan de quiz een formulier. Vul je dat in, dan maak je kans op een biografie van Koeman.

Klik op deze link om de quiz te starten.

EK-kenners let op: Voorspel Nederland – Duitsland goed en win prijzen twv 775 euro!

Heren en dames voetbalkenners opgelet: Als je een beetje verstand van voetbal hebt en je denkt te weten wat de uitslag is van Nederland – Duitsland, dan kun je mooie prijzen winnen. Persoonlijk ga ik voor de hoofdprijs, inclusief VIP-kaarten voor een concert van Ilse de Lange! Ook meedoen?

Aanvalluh! met de EK Voetbal Oranje Bivakmuts

Rugnummershirtjes, Bavaria-jurkjes en juichbandjes. Allemaal lief, leuk en aardig, maar wie echt wil opvallen (*) tijdens de wedstrijden van het Nederlands Elftal draagt de Oranje Bivakmuts. De Oranje Bivakmuts, voorzien van de tekst ‘Aanvalluh!’ is bijvoorbeeld prima geschikt om vanavond de Mannschaft een beetje angst aan te jagen, al denk ik niet dat Bert van Marwijk in de Oekraïnse hitte met een bivakmuts het veld in zal sturen.

Oranje, van onder tot boven dankzij Passeggio!

Heb jij al meegedaan aan de actie waarbij je dankzij voetbal.blog.nl en Passeggio in het bezit kunt komen van een fraaie ‘onderlaag’ voor onder je supportersoutfit? Dan moet je opschieten. Als je vandaag nog mee doet aan de actie, dan kun je nog vóór de wedstrijd van komende zondag tegen Portugal verzekerd zijn van een stijlvolle Passeggio set, bestaande uit een oranje noshirt en een boxershort.

Hier lees je precies hoe je kans kunt maken op zo’n fraaie set!