Categorie: "vuvuzela"

Feyenoorder Fer krijgt rouwkaart met eigen naam er op…

Nou… als er nog enige twijfel was of Leroy Fer inderdaad weg wilde bij Feyenoord, dan is die nu wel weggenomen denk ik. De middenvelder, die zijn zinnen heeft gezet op een transfer naar FC Twente zou onlangs al zijn belaagd door een boze fan en heeft afgelopen weekend in de brievenbus een rouwkaart met zijn eigen naam gevonden.

Beessies, een vuvuzela en een Bavariajurkje voor Joran van der Sloot?

Vanavond speelt Nederland in Zuid-Afrika de halve finale van het WK tegen Uruguay. Een wedstrijd waar het hele land al dagen mee bezig is. Grote schermen, horecavergunningen, prinsesjes die op vuvuzela’s blazen, extra vluchten naar Kaapstad… Noem maar op. En niet alleen in Nederland leeft iedereen in het Oranje hartstochtelijk mee met onze jongens. Ook in het buitenland zijn overal groepjes Hollanders die bij elkaar klitten om zo op een gezellige manier te  genieten van ‘de wedstrijd van het jaar’! In het Algemeen Dagblad van vandaag stond een uitgebreid artikel waarin onder andere landgenoten uit Australië, Curacao en Afghanistan aan het woord kwamen. En toen moest ik eigenlijk toch weer even denken aan een andere Nederlander die momenteel in het buitenland verblijft…

Vuvuzela’s? Man dreigt buren met bijl te vermoorden

Poei… Ik word af en toe ook wel een beetje gek van als mijn kinderen met vuvuzela’s bezig zijn, maar een bijl heb ik er nog niet bij gepakt… Een Amerikaan in Weiden, een stad in de Duitse deelstaat Beieren, werd het constante monotone getoeter van de vuvuzela’s van zijn buren vorige week zo spuugzat dat hij dreigde hen met een bijl om het leven te brengen.

Nederland-Kameroen of gratis naar het Theater?

Een hekel aan voetbal? Ben je een groot theaterliefhebber? Of vind je de wedstrijd van komende donderdag tegen Kameroen gewoon niet zo boeiend omdat we ons toch al hebben geplaatst voor de volgende ronde? Dan heb ik goed nieuws voor je: Toneelgroep Maastricht biedt namelijk tijdens de wedstrijd Nederland-Kameroen twee theater-toeganskaarten voor de prijs van één aan in ruil voor een vuvuzela. Oftewel de tweede persoon betaalt niets en hoeft alleen een vuvuzela in te leveren. (en daar kun je vandaag de dag heel makkelijk aan komen)

Bavariameisjes, vuvuzela of jabulani?

Er zijn dit wk al een paar woorden langsgekomen die strijden om de titel: Woord van het WK.

De belangrijkste kandidaten zijn tot nu toe Bavariameisjes, vuvuzela en Jabulani. Bij de poll kun je aangeven wat volgens jou tot nu toe hét woord van het WK is. Natuurlijk kun je ook zelf woorden aandragen bij de reacties onder dit artikel.

Bavariameisjes, vuvuzela of Jabulani?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...