Martin van Geel: Feyenoord gaat voor de titel

Schermafbeelding 2013-09-27 om 12.15.25Nou, ik ben benieuwd: Feyenoord gaat zich dit seizoen richten op het kampioenschap van Nederland. Technisch Directeur Martin van Geel wil het hoogst haalbare met de club en dat is volgens hem het landskampioenschap. “Wij gaan altijd voor het hoogste en dat is prijzen winnen. Afgelopen jaar was dat de KNVB beker en dit jaar gaan we voor het kampioenschap”, durfde Van Geel te stellen tijdens de jaarlijkse Open Dag. Die titel moet behaald worden met de selectie die vandaag werd gepresenteerd tijdens de Open Dag. Met dus onder andere Deens international Nicolai Jørgensen. “Het is prettig dat hij er al zo snel in de voorbereiding bij kan zijn. Het is hopen op zo weinig mogelijk late transfers. Het valt ook wel mee hoeveel er is geïnformeerd naar onze spelers. We zitten niet meer in de positie dat we moeten verkopen en clubs weten dat ook. De doelstelling is om deze groep bij elkaar te houden.”

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Eén reactie op “Martin van Geel: Feyenoord gaat voor de titel

  1. Rob

    Beste redactie,
    is het mogelijk om zelf artikelen/nieuwberichten te plaatsen op uw website?

    Rob

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.