Huntelaar: geen overhaaste beslissing, maar Ajax is optie

Schermafbeelding 2014-02-26 om 19.43.52Klaas-Jan Huntelaar is op de hoogte van de belangstelling van Ajax. De Nederlandse spits neemt echter geen overhaaste beslissingen en legt in de zomer zijn mogelijkheden naast elkaar. Ajax meldde zich deze week bij het management en de speler zelf. De Amsterdammers zien in de spits vanwege zijn ervaring en achtergrond een interessante optie. “Ik overweeg het, maar ik heb nog geen definitieve beslissing genomen over mijn toekomst. Op dit moment telt alleen Schalke 04″, reageert Huntelaar bij een sponsorverplichting tegen het Duitse Sky.

Huntelaar beschikt in Gelsenkirchen nog over een tot medio 2017 doorlopende verbintenis. De spits maakt, net als Schalke, een moeizaam seizoen door in de Bundesliga. Huntelaar kwam tot dusver tot negen doelpunten en speelde tussen 2006 en 2008 al voor Ajax. In die periode werd de goalgetter tweemaal Eredivisie-topscorer. Vervolgens speelde hij voor Real Madrid, AC Milan en dus Schalke

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Eén reactie op “Huntelaar: geen overhaaste beslissing, maar Ajax is optie

  1. Hielke Valkenburg

    Huntelaar maakt in de eredivisie met gemak 20 doelpunten, zal zeker een aanwinst zijn voor Ajax. Helemaal nu Milik lijkt te gaan vertrekken.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.