EK-blundertje: EK mascotte Super Victor heeft zelfde naam als sexspeeltje

Schermafbeelding 2016-06-10 om 09.55.38Oh jee… De organisatie van het EK van 2016 in Frankrijk is in verlegenheid gebracht door gedoe rond de mascotte. Het symbool van het toernooi is een jongetje met superkrachten; hij draagt een cape en hij heet Super Victor. Nu blijkt dat het ventje geen alleenrecht op die naam heeft. De UEFA haalt rond eindtoernooien veel geld op met de verkoop van merchandise van de mascotte. Mensen die nu op internet zoeken naar Super Victor vinden echter ook bijzondere websites tussen de zoekresultaten: Super Victor blijkt niet alleen de naam te zijn van de EK-mascotte, maar ook van een enorme dildo.De mascotte werd in november 2014 voorgesteld aan het publiek. Toen had hij nog geen naam. De naam werd verkozen middels een poll op de sociale media: Super Victor won het van namen als Goalix en Driblou. “Wij kunnen alleen zeggen dat de UEFA niets te maken heeft met de productie van seksspeeltjes”, laat een woordvoerder van de Europese voetbalbond weten aan the Guardian.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Eén reactie op “EK-blundertje: EK mascotte Super Victor heeft zelfde naam als sexspeeltje

  1. marijn

    Hahaha, kijk dit is nou weer een keertje leuk nieuws nu Nederland niet mee doet. Wat zullen de kinderen wel niet denken als ze samen met papa en mama zoeken naar de mascotte!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.