Categorie: "Lionel Messi"

Messi: blond haar, nog meer tatoeages…

Schermafbeelding 2016-06-06 om 09.48.19“Het was altijd zo’n lekker normale jongen”

In een wereld vol opgeblazen, arrogante, volgetatoeerde, narcistische, over het paard getilde figuren, was Lionel Messi (…als beste van allemaal…) vaak nog de meest normale topvoetballer in het rare wereldje der vedetten. Die tijd lijkt nu definitief achter ons te liggen. Niet alleen bedankte hij (na de gemiste pingel en de verloren finale om de Copa) voor het Argentijnse elftal, alsof hij echt de enige is die dat elftal draagt, Messi vond het ook nog eens nodig om zich verder in te laten kleuren door tattoo-artists, en natuurlijk kon ook hij niet zonder een baardje. En omdat het allemaal niet genoeg was, heeft hij inmiddels ook blond haar.

BREAKING: Lionel Messi (29) stopt bij Argentiniena gemiste strafschop in finale Copa

Schermafbeelding 2014-04-28 om 19.58.13Oef, groot voetbalnieuws uit Amerika: Lionel Messi (29) heeft na afloop van de na strafschppen verloren Copa America-finale tegen Chili laten weten dat hij per direct een punt zet achter zijn interlandloopbaan. Messi denkt dat het ‘beter is’ om te stoppen, na drie verloren finales op rij.  De linkspoot is alltime topscorer van Argentinië, maar heeft zoals het er nu uit ziet dus zijn laatste doelpunt voor zijn land gemaakt…

Argentinië ging na penalty’s ten onder tegen Chili, dat de vorige editie van de Copa ook al won. Messi miste tijdens de allesbeslissende penaltyreeks een strafschop. Na afloop was hij in mineur. “Het is voor iedereen beter zo. De finale bereiken en niet winnen is niet voldoende.

Opmerkelijk… Messi-cocaïnevondst in New York

Schermafbeelding 2015-12-25 om 16.02.56Raar bericht… Anders dan sommige andere Argentijnse supervoetballers uit het verleden, is Lionel Messi niet echt een speler die je koppelt aan drugsgebruik. Toch zijn in New York twee mannen opgepakt die in het bezit waren van een grote hoeveelheid cocaïne. De drugs die de politie vond, waren verpakt in grote blokken, met de naam van de Argentijnse stervoetballer. Gelukkig heeft de aanvaller van FC Barcelona er niets mee te maken. Volgens de Amerikaanse politie bedraagt de straatwaarde van de drugsvangst liefst 2,8 miljoen euro. Toch blijft het vaag: waarom niet de naam van Maradona op die blokken zetten, dat lijkt toepasselijker…

Real Madrid – FC Barcelona: straks live!

Schermafbeelding 2014-04-16 om 18.48.19Nog een paar uurtjes, dan is het zover: een van de wedstrijden in het seizoen waar voetbalsupporters over de hele wereld zich op verheugen: El Clasico! De competitiewedstrijd tussen Real Madrid en FC Barcelona is vandaag live te zien bij Ziggo Sport, het nieuwe sportkanaal van kabelaar Ziggo waarop veel live sportevenementen live te zien zijn.

OEI: Barcelona twee maanden zonder Lionel Messi…

Schermafbeelding 2015-05-28 om 09.57.58Slecht nieuws voor iedereen die FC Barcelona een warm hart toedraagt… Barca moet namelijk Lionel Messi bijna twee maanden missen.. De Argentijn liep in de gewonnen competitiewedstrijd tegen Las Palmas een scheur op in de binnenband van zijn linkerknie. Messi raakte al vroeg in de wedstrijd geblesseerd en moest na tien minuten naar de kant. In het ziekenhuis bleek dat de schade fors is. De doktoren rekenen op een hersteltermijn van zeven tot acht weken. 

LIVE: Nigeria – Argentinië en Bosnië – Iran

Schermafbeelding 2013-09-15 om 21.38.53Nou… de tv van boven is alweer naar beneden gehaald en dus staan ze weer gebroederlijk naast elkaar, afgestemd op Nederland 1 (Nigeria – Argentinië) en Nederland 2 (Bosnië-Herzegovina – Iran).

Laten we hopen dat vooral de wedstrijd van de Argentijnen wat meer spektakel biedt dan de eerdere wedstrijden van ‘Messi en z’n matties’.

Veel kijkplezier!

WK-programma voor vandaag: Argentinie en Duitsland in actie

Schermafbeelding 2014-04-16 om 18.48.19Overtuigend was het allemaal niet echt, de overwinning die Argentinë vorige week boekte op Bosnië-Herzegovina. De verwachting is dat dat vandaag al een stuk soepeler moet gaan: tegenstander Iran liet in de eerste wedstrijd zien dat het nou niet bepaald een outsider is voor de titel. Zou dus eigenlijk een makkie moeten zijn voor Messi en z’n makkers. Ook van Duitsland wordt een overwinning verwacht na de galavoorstelling tegen Portugal. Om twaalf uur vannacht is er tenslotte ook zo’n duel dat je waarschijnlijk niet meteen in je agenda hebt gezet: Nigeria – Bosnië -Herzegovina.

Rooney beter betaald dan Ronaldo en Messi… Van Persie in top 10

Schermafbeelding 2014-06-15 om 13.19.34Interessant en best schokkend: The Daily Mail stelde een lijstje samen van de tien bestbetaalde spelers op het WK. En wie verwacht dat Messi of Cristiano Ronaldo bovenaan deze lijst staat: niet dus!  Voor velen misschien verrassend, maar Wayne Rooney zou volgens The Daily Mail de bestbetaalde voetballer ter wereld zijn. Al meermaals stond hij op het punt te vertrekken bij Manchester United, dat hem toch telkens kon overtuigen met een nieuw megacontract. De laatste keer was in februari van dit jaar, toen Rooney met 376.000 per week een nieuw supersalaris zou verkregen hebben. Daarmee laat hij de vedettes van Barcelona en Real Madrid achter zich. In de top 10 verder louter spelers die in Engeland onder contract staan, waaronder één Nederlander: Robin van Persie, ploeggenoot van Rooney bij United. Zie hieronder de hele top tien, met de bedragen die The Daily Mail becijferde: