KNVB neuzelt er weer lekker op los

‘Het Bestuur Betaald Voetbal rest op dit moment niets anders dan te
handelen conform artikel 16 lid 7 van het Reglement Wedstrijden Betaald
Voetbal.’ Bla bla bla, wat een geneuzel weer, van de KNVB gisteren! Dit moet de argumentatie zijn van de bond waardoor wij supporters moeten begrijpen dat Ajax-ADO van 14 augustus zonder publiek wordt gespeeld op neutraal terrein. Wiens schuld: Joppie Cohen en zijn Amsterdam, want die gingen tot tweemaal toe niet akkoord met een speeldatum van het duel, wijst Kessler c.s. kinderachtig naar een ander. Dus moeten Ajax en ADO bloeden, omdat Job geheel terecht denkt aan de openbare orde? KNVB, technocratische bende, doe eens normaal! Ajax beraadt zich overigens op juridische stappen. ‘


Wij verzoeken u onze website goed in de gaten te houden!’, meldt de club. En bij ADO moeten we ook terugkomen om te kijken wat er met de toegangskaartjes gaat gebeuren. De Onafhankelijke Fanclub Ajax is in de tussentijd laaiend op de KNVB: ‘Zonder supporters, géén betaald voetbal’. Samen met Supportersvereniging Ajax (SVA) willen ze mogelijk een schadeclaim indienen.

2 reacties op “KNVB neuzelt er weer lekker op los

  1. Joep

    Geheel terecht?

    Job is al tijden geleden gevraagd of hij probleem data had in Augustus, die had ie niet en als puntje bij paaltje komt toch wel.

      /   Beantwoorden  / 
  2. remco janssen

    ja maar hij wist niet dat het een risicoduel zou zijn. Daar maakte de KNVB geen onderscheid in. Bij een risicoduel moet hij meer politie inzetten. Bovendien is het dan niet logisch van de KNVB om de wedstrijd een dag eerder te laten spelen. Dan is het probleem toch nog niet mee opgelost? Doen ze bewust denk ik om A’dam een hak te zetten.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.