AZ en Ajax stevenen af op arbitragezaak

Is het een beetje voorspelbaar aan het worden? Elk contact tussen Ajax en AZ over spelers is momenteel gedoemd te mislukken. Gisteren een mailtje van Ajax dat de transfer van Kenneth Perez per 1 juli 2006 rond was. Althans: ‘Ajax en AZ hebben op hoofdlijnen overeenstemming bereikt, maar moeten nog enkele contractuele details uitwerken.’ AZ dacht: WTF! Klopt geen (Alkmaarder-)hout van. ‘AZ heeft nog geen overeenkomst met Ajax betreffende een overgang van Kenneth Perez naar de Amsterdamse club,’ staat op de website. ‘Pas bij een definitief akkoord zullen wij dit bevestigen. AZ is verder zeer ontstemd over het tijdstip en de manier waarop Ajax de mogelijke transfer heeft gepubliceerd, namelijk vlak voor de belangrijke bekerwedstrijd van AZ tegen MVV.’ Rellen! Dat wordt een arbitragezaakje, let op m’n woorden.

5 reacties op “AZ en Ajax stevenen af op arbitragezaak

  1. AZFanatic

    Word geen Arbitrage zaak.. Ze willen Kenneth Perez graag laten gaan vanwege zijn diensten voor AZ.. Komt allemaal goed. Ajax wil het bedrag niet betalen voor Perez en er zijn nog kleine eisen waar Ajax nog mee Akkoord moeten gaan.. en volgens Marcel Brands is dat geen probleem

      /   Beantwoorden  / 
  2. Henk Jan Smits

    Perez komt gewoon naar Amsterdam.
    Beetje lol maken in de kleedkamer met Garisteas.
    Jaap Stam krijgt ook zo’n rood – wit shirt, de zakkevuller.
    Luister nou naar HenkJan, en haal in godsnaam Ronaldinho naar Amsterdam. Beetje prijzig maar Cruijff schiet wel wat voor (van de belasting).
    Nu nog een nieuwe trainer zoals Lippi of Sacchi en de kampioen 2007 is bekend.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Remco

    Idd.. Perez gaat gewoon naar Amsterdam ook al vind ik het jmmr, maar gun het hem. Hij heeft een mooie dienstbewezen bij AZ. Hopen voor hem dat Ajax volgend jaar beter draait anders heb je helemaal niks aan Perez.. Kenneth was 4 jaar terug ook prut bij AZ en sinds kort speelt ie pas super.. Maar ja Blind zal het allemaal wel weer verpesten daar.. Zoals hij nu al bezig is. Bijna alle spelers willen weg. Hij geeft ze totaal geen vertrouwen. De spelers die goed spelen mogen na 1 wedstrijd alweer op de bank Emanuelson bijvoorbeeld.. Huntelaar zet ie achter de spitsen neer??? Dan moet je zo’n speler niet halen!! Is dan voor tijdelijk, maar zo’n huntelaar zal wel denk wat is dit zeg. Ik word gehaald waar ik goed in ben…

      /   Beantwoorden  / 
  4. Henk Jan Smits

    Zo is het maar net.
    helemaal eens met Remco.
    Blind is nog niet toe aan deze verantwoording en moet spelers laten staan en bouwen.
    niet bouwen en meteen weer afbreken zoals die dit jaar doet.
    huntelaar is een spits dus zet hem daar neer. en laat hem wedstrijden staan.
    Rosenberg is ook niet zo slecht als iedereen denkt, zelfs charisteas is helemaal niet slecht. VERTROUWEN IS DE BASIS!. spelers krijgen onderling ook strijd omdat er zoveel wordt geschoven.
    Ik zou het van mijn werkgever ook niet accepteren als ik dagelijks wissel van werkzaamheden.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Remco

    Toch een keer iemand die het met me eens is Henk jan. Blind is teveel bezig met Tactiek, maar dat kunnen zijn spelers nog niet omdat ze geen basis hebben om erop door te werken..

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.