Amateurduel Ajax op geheime locatie uit angst voor Feyenoord-hooligans

Logo AjaxHooligans blijven het Nederlandse voetbal verpesten. Zoals ik al eerder blogde verstoorden Feyenoord-hooligans het duel Capelle-Ajax Zaterdag op paasmaandag (schreef ik in Parool). Nu zou dat duel vandaag ingehaald worden bij Hoek, maar in het AD werd bekend dat het duel daar gespeeld zou worden. Overigens ontkent De Klerk dat hij het heeft gelekt, en ik geloof hem. Nu is het zelfs zo erg dat het duel in het geheim gespeeld moet worden (gisteren in Het Parool, vandaag online bij Trouw via ANP). De KNVB is echt ten einde raad. Hoe ver moet het gaan in de vete tussen Feyenoord en Ajax dat zelfs een leuk amateurduel op een geheime locatie zonder publiek gespeeld moet worden?

2 reacties op “Amateurduel Ajax op geheime locatie uit angst voor Feyenoord-hooligans

  1. bennekom22

    ik vindt dat die wedstrijd gewoon in capelle moet gespeeld worden en dat die k*nker j*d*n helemaal de treing in geslagen worden want als je feyenoorder bent snap je dat gevoeel het is niet leuk door die grootbekken afgeslacht te worden het hele jaar hoor je ze niet en nu hebben ze weer bek zat dus gewoon in capelle spelen

      /   Beantwoorden  / 
  2. africangirl

    het is gewoon door en door zielig hoe die jongetjes elkaar af zeiken! Ga in een boksring staan maar verpest het niet voor kleine kinderen en ouderen. En dat je er van kunt genieten een ander kapot te slaan is onzin en gewoon zielig. dan ben je goed doorgedraaid en hoor je thuis in een donkere kerker.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.