Bijna alle Nederlandse clubs door in Uefacup, helaas FC Groningen niet

Juist de club die ik stiekem het meest een succesje op Europees vlak gun, FC Groningen, redde het gisteren niet om door te stomen naar de groepsfase van de Uefacup. Spijtig wel, zeker als je ziet dat ze gewoon een penalty missen. Yuri Cornelisse had hem op de slof, Partizan was dan uitgeschakeld geweest op uitgoals. De tweede helft van Ajax was saai, heb er maar met een schuin oog naar gekeken. Het duel was een gelopen koers, dat was duidelijk. Feyenoord worstelde weer eens met zichzelf maar top dat ze door zijn. Leuk ook dat SC Heerenveen in de poulefase zit. Dinsdag loting! Ben benieuw!

6 reacties op “Bijna alle Nederlandse clubs door in Uefacup, helaas FC Groningen niet

  1. Grieze

    Helaas maar waar. Zondag wacht Vitesse weer op ons en moeten we onze koppen daar weer op richten. Met opgeheven hoofd hebben we het Europese toneel verlaten…. geen schande om van Partizan te verliezen…

      /   Beantwoorden  / 
  2. eli

    Ik hoorde dat nederland samen met spanje en frankrijk hofleverancier van de UEFAcup is. Best leuk toch. Ik zat er overigens niet ver naast met mijn voorspellingen voor de resultaten.
    Ik dacht:

    Ajax-IK start 4-0
    feyenoord-lokomotiv sofia 1-2
    kayserispor-AZ 2-2
    groningen-partizan 1-1
    heerenveen-sebutal 0-0

    en de uiteindelijke uitslagen waren:

    Ajax-IK start 4-0
    feyenoord-lokomotiv sofia 0-0
    kayserispor-AZ 1-1
    groningen-partizan 1-0
    heerenveen-sebutal 0-0

      /   Beantwoorden  / 
  3. eli

    p.s de voorspellingen deed ik in een eerdere reactie

      /   Beantwoorden  / 
  4. PSVrules

    Als de clubs nu dan ook 3 groepswedstrijden winnen en doorgaan en PSV doet het zelfde in de CL terwijl de portugese clubs alle een zeer slecht draaien en roemloos uitgeschakeld worden zou het wel een een super seizoen voor het Nederlands voetbal kunnen worden.

    Klein minpuntje = Heerenveen, die hadden 2 punten (UEFACoëfficiënt) moeten pakken tegen die Portugesen i.p.v. de punten te delen.

      /   Beantwoorden  / 
  5. AJAXNSF

    heee psvrules, het valt me mee dat je nu eens een keer kritiek hebt op een andere club dan AJAX. heerenveen en feyemoord hadden het NL voetbal een hele goede dienst bewezen als ze gewoon 1 doelpunt gemaakt hadden.
    helaas, het is niet anders.
    maar zoals je al aangaf, laten we hopen dat er dit seizoen veel webstrijden gewonnen worden door de teams die Europees spelen.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Erwin Janssen

    @AJXNSF; PsvRules heeft toch juist op ALLE clubs kritiek behalve PSV ;) ????

    Ontopic; Eeuwig zonde van groningen natuurlijk. Zo dicht bij en het dan niet redden. Gelukkig hebben de andere clubs gedaan wat ze moesten doen (ook PSV). Moet ook zeggen dat ik van tevoren Groningen de minste kansen gaf om door te gaan.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.