WAT EEN ONTKNOPING!

Ik heb echt nog nooit zoiets meegemaakt, een legendarische zondag waarop de druiven vooral zuur waren voor AZ, Ajax en Feyenoord. PSV in ieder geval van harte gefeliciteerd. AZ en Ajax krijgen volgende week een (eerste) kans om het seizoen toch nog af te sluiten met een prijs als ze het tegen elkaar opnemen in de bekerfinale. Daarnaast resteren voor deze twee clubs nog de play-offs om de Champions League-plek, waarin ze het opnemen tegen FC Twente en SC Heerenveen.

4 reacties op “WAT EEN ONTKNOPING!

  1. PSVrules

    Het was onwerkelijk spannend, de laatste 10 min. heb ik niet meer meegemaakt, volwassen mannen stonden te huilen, het was zo intens, dat kun je niet geloven, van de hel naar de hemel.

    Iedereen had het op gegeven, we zaten op de tribune zo van, ach als ze maar een laatste mooie wedstrijd spelen, dan gaan ze met vertrouwen de play offs in, heel snel 2-0, toen AZ rood en 1-0 achten, wij begonnen er stiekem in te geloven toen 2-1 en ajax 1-0 voor, ja dan is het afgelopen, we scoren voor de rust niet meer, de bal wilde er niet in.

    Na de rust vloog PSV erop de stand bij AZ werd steeds gekker van 1-0 naar 1-1 naar 2-1 naar 2-2 en rood voor excelsior, we zaten zo van ach dat AZ scoort echt nog wel, Ajax 2-0 en PSV stond in middels op 4-1 nog eentje hadden we er nodig, Kone, jaaaaa, nneeeee kut afgekeurd. PSV kom op 1tje echt we hebben er maar 1tje nodig, de 77ste minuut en een ontploffing een orkaan van geluid, Cocu heeft de kampioensgoal gemaakt, iedereen staat meteen strak van de spanning. Gaan we het echt halen, eerst nog een vrije trap voor ajax in de 16, MIS yes, dan komt er nieuws vanuit rotterdam 3-2 excelsior, AZ ligt uit de titelrace, het is afgelopen, ook bij PSV gaat het laatste fluitsignaal en toen was het wachten, wachten, ajax nog een grote kans, ajax gaat op zoek naar die treffer het stadion in eindhoven is stil muisstil, en dan een opluchting voorzichtig gejuich is het echt, is het echt, de stadion speaker roept PSV IS KAMPIOEN VAN NEDERLAND en iedereen wordt helemaal gek, we staan te huilen, te lachen, te schreeuwen, iedereen doet iets, maar niemand weet wat hij doet. PSV is kampioen, dat kan toch niet, nee dat is niet, hoe kan dit nou, nog effe wachten, toch geen schalke taferelen he, nee ut is echt. het is 1 groot feest in Eindhoven, iedereen is gelukkig, zelfs Koeman.

    PSV kampioen 2004-2007

      /   Beantwoorden  / 
  2. Maus

    PSV gefeliciteerd met het kampioenschap.
    Wat een knotsgekke middag.
    Ik vond de reportage van De Wedstrijden op Talpa een erg gemiste kans.
    Op zich was het idee leuk: switchen van stadion naar stadion met virtuele standen erbij, maar in een middag met zoveel doelpunten is dat niet te doen. Je ziet niets van de wedstrijden, alleen de doelpunten. Daarbij weet iedereen voordat het programma begint toch al wie kampioen geworden is, aangezien het op het nieuws komt en iedereen nos – langs de lijn luistert op zo’n spannende zondag.
    Ook dat geløl er tussendoor met voorzitter en trainer van PSV vond ik niet nodig. Het was er alleen aan gelegen om uit monde van hun te horen dat ze niet door 1 deur konden, en Koeman ontslagen wordt of ontslag neemt. Iets wat naar mijn idee onvermijdelijk lijkt.

    AZ en Ajax gaan het nog heel moeilijk krijgen in de play-offs na zo’n deceptie. Heerenveen en Twente hebben in de voorgaande wedstrijden meer vertrouwen opgedaan. Het zal mij niet verbazen dat we een ongewone afgevaardigde moeten sturen naar de V-CL. Toch jammer van het UEFA coëfficiënt.

      /   Beantwoorden  / 
  3. avinaash de sowsu

    hoera voor jullie…

      /   Beantwoorden  / 
  4. scp

    PSVrules, ik denk dat iedereen wel weet hoe het is gegaan. Al had iedereen er natuurlijk andere gevoelens bij.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.