Johan Derksen vs. Marco van Basten bij Voetbal Insite

Iedereen die nog niet zit te kijken: op RTL 7 is Marco van Basten momenteel te gast bij Voetbal Insite, gezellig bij Johan Derksen, die hem op dit moment redelijk onder vuur neemt omdat Van Basten er verantwoordelijk voor zou zijn dat Johan Cruijff zijn taak bij Ajax neerlegde voordat hij er echt aan kon beginnen. Vooralsnog blijven de heren vriendelijk tegen elkaar, maar ik volgens mij blijft Derksen het nog wel even opnemen voor zijn grote held Cruijff…

7 reacties op “Johan Derksen vs. Marco van Basten bij Voetbal Insite

  1. Chantal

    Hey Marco,

    Het Nederlands elftal is kwalitatief één van de betere elftallen van Europa waarom is het voetbal van Oranje niet om aan te zien, en waarom ligt dat nooit aan jou?

    Wel een normaal antwoord geven en niet zo kort en krachtig zoals altijd!!

    Groeten en heel veel succes op het EK!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Roel

    Marco was wel bij Voetbal Inside, maar nam heel goed het programma over op het eind, en verlengde de uitzending met 15 minuten, toch knap. Heel slim op het eind voor alle voetbal trainers en bondscoaches in Nederland om Johan Derksen te vragen wat zijn opstelling als bondscoach zou zijn. Wist hij geen raad mee. Geweldig, later dan met een opstelling komen die in lijn ligt bij die van Marco. Hij werd helemaal afgebluft.

    Marco deed dit naar aanleiding van Sef Vergoossen (red. campingvriend Jan Reker) en een aantal andere voorbeelden.

      /   Beantwoorden  / 
  3. peter uit zuid

    ik heb niet gehoord dat (bijna) alle hulpjes een 020 opleiding hebben gehad.
    Ik ben op de hand van Derksen Marco praat als balkenende draaien en nog eens draaien.
    zoals hoe vind je de nl scheidsrechters (geen uitgesproken mening)hij is een soort handpop van de knvb (de knvb is opgericht door voetballers echter tegenwoordig alleen tegen het voetbal bv feyenoord wordt geschorst voor rellen, in frankrijk en turkye vallen doden echter de knvb heeft niets geroepen over de strafmaat tegen feyenoord bah Engelse clubs verzieken de voetbal markt met 9 buitenlandse voetballers opstellen.Ze rekken de kliene voetballanden leeg Marco en KNVB geef daar eens een mening over.en o ja dirk Kuyt blijft mijn held een van de weinige aanvallers welke meeverdedigen alleen hij past niet in het 020 concept Bah
    DIT MOEST IK EVEN KWJT

      /   Beantwoorden  / 
  4. daniel

    Peter, waar the fuck heb je het over?

      /   Beantwoorden  / 
  5. JH

    Marco van Basten heeft nog veel te bewijzen. Hij is net begonnen in het trainersvak, dus het is logisch dat hij fouten maakt. Ik denk dat het wel goed komt.

    Ik vond hem geniaal toen hij bij Voetbal Insite zat. Als je goed naar zijn antwoorden luistert dan merk je dat hij bijna altijd gelijk heeft. Ik prijs hem voor zijn onkreukbaarheid. Hij weerlegt telkens meer de kritische meningen van de “analisten” van RTL.

    Ohja nog wat, heel stoer dat hij tegen Derksen zei dat zijn mening steeds veranderd, want dat is iets wat mij ook steeds meer opviel.

    Zoals ik al zei aan het begin. Van Basten moet nog veel bewijzen, maar ik heb er een goed gevoel over.

      /   Beantwoorden  / 
  6. ek toto 2008

    Van Basten trekt alle verantwoordelijkheid naar zich toe. Als het misgaat mogen we dus alleen hem er op afrekenen?

      /   Beantwoorden  / 
  7. JH

    Is dit een citaat van Johan Derksen ofzo?

    Tuurlijk moeten we hem afrekeken op wat misgaat. Dat is een logisch feit. Dat zegt MvB ook. Zoals hij zei, als hij degene is die afgerekend gaat worden, wil hij ook wat te zeggen hebben in de organisatie. Allemaal logische conclusies en antwoorden van MvB.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.