Greg van der Wiel is boos op fluitende Ajax-fans

Het is dat Gregory van der Wiel niet meer twittert, maar anders had hij het vast via een berichtje laten weten… Nu heeft hij zijn kritiek in De Telegraaf op laten tekenen. Waar ik het over heb? Over het feit dat Greg (zoals Martin Jol hem altijd noemt…) niet te spreken is over het gedrag van zijn eigen supporters. De Amsterdamse aanhang reageerde tijdens de klassieker tegen Feyenoord uiterst kritisch op ieder slecht balcontact van Marko Pantelic. Onterecht, vindt Van der Wiel. “Dat Pantelic bij elke verkeerde bal wordt uitgefloten, is tekenend voor het Ajax-publiek. Hij verzorgt drie assists. Wat moet hij nog meer doen? Ik vind dit echt rot voor hem”, aldus de rechtsback in ‘de krant van wakker Nederland’.

5 reacties op “Greg van der Wiel is boos op fluitende Ajax-fans

  1. Mark

    Ajax publiek is ook echt voor schut. Er is totaal geen sfeer in de Arena. En als je zelfs spelers gaat uitfluiten bij een 3-0 voorsprong op je aardsrivaal, dan is er toch iets goed mis. 3/4 = nepsupporter!!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Ron

      Als je niet weet hoe je aartsrivaal schrijf ga je voor schut!!

        /   Beantwoorden  / 
    2. AlbertC414

      Nee vriend! geen nepsupporter, maar perfectionist. Als Ajacied is het winnen niet goed genoeg, maar er moet ook goed gevoetbald worden (zeker tegen 010, dan moet je erop en d’r overheen).
      Pantelic wordt overigens niet verguist. Dat zie je wel na de wedstrijd, dan wordt er duidelijk ook naar hem geapplaudiseerd wanneer hij bijvoorbeeld weer extra aandacht aan de minder valliden geeft. Allemaal meerwaarde voor zo’n speler.
      Maar waarschijnlijk zie jij dit allemaal niet als teletekst-suppoter. Dus waar bazeer jij je bevindingen op jongen!

        /   Beantwoorden  / 
  2. 304

    het is allebij niets zowel ajax als feyenoord

      /   Beantwoorden  / 
    1. Ron

      En dat nog wel met het voordeel van de scheids, he?

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.