Wat gaat er gebeuren met Klaas-Jan Huntelaar?

Wat zal Klaas-Jan Huntelaar een spijt hebben dat hij vorig jaar bij Ajax vertrok… Sindsdien komt de Hunter bij achtereenvolgens Real Madrid en AC Milan niet aan een lange periode van wedstrijden met veel speeltijd toe en is het momenteel nog maar de vraag waar hij na de winter zijn doelpunten moet proberen te maken. AC Milan lijkt in ieder geval niet de club te zijn waar de toekomst van Huntelaar ligt, maar om nou te zeggen dat het allemaal lekker opschiet met het vinden van een nieuwe club… niet echt. Volgens l’Equipe wil Milan Huntelaar ruilen tegen Edin Dzeko van de regerend Duits kampioen VfL Wolfsburg. Overigens is de waarde van Huntelaar inmiddels aardig gezakt, want de Duitsers zouden er naast Huntelaar ook nog eens 25 miljoen euro bij krijgen (*). Arsenal wordt in ieder geval niet de nieuwe club van Huntelaar. Arsene Wenger heeft al laten weten dat hij geen behoefte heeft aan onze landgenoot. In Nederland wil Ajax graag dat Huntelaar (op huurbasis) terugkeert in Amsterdam. Waarschijnlijk heeft de spits daar zelf ook steeds meer oren naar, want hij zal toch echt moeten spelen om een plaatsje in de WK-selectie van Bert van Marwijk te behouden/verdienen.

(*) Als dit echt waar is, dan lijkt mij dat je dat als Wolfsburg zijnde altijd moet doen, toch?

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

14 reacties op “Wat gaat er gebeuren met Klaas-Jan Huntelaar?

  1. Stuntelaar

    Hij is gewoon niet goed genoeg voor de top. Net daaronder is zijn nivo.

      /   Beantwoorden  / 
  2. edraket

    Stuntelaar als je bij een middelmatige club speeld val je misschien weer op maar ja gewoon weer verhuisen zit niks anders op en wie weet mag je wel mee naar de WK ….als toeschouwer of als ballejongen Oleeeeeee

      /   Beantwoorden  / 
    1. klaas

      hou je bek joh teringleier

        /   Beantwoorden  / 
      1. klaas

        vuile kut kakkelak ht is HUNTELAAR en hij is gewoon masterlijk

          /   Beantwoorden  / 
  3. Ajax020

    Wat moet Ajax met hem? Weer een speler weer extra kosten. We hebben pantelic en die doet het ook goed. Of 1 van die 2 moet op links kunnen spelen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Ron

      Afwachten of Suarez blijft. En een brede selectie is niet verkeerd. Nu is onze Argentijnse vriend weg, dus kom je met een schorsing of blessure al snel in de problemen. Vergeet niet dat we nog echt niet kansloos zijn voor de titel!

        /   Beantwoorden  / 
      1. Ajax020

        ja maar ik bedoel het is geldverspilling om weer een grootverdiener aan te trekken en hem of pantelic die ook veel verdient op de bank te zetten. In het kader van bezuinigingen…

          /   Beantwoorden  / 
  4. Luis

    Hunter is gvd een wereldspits..
    Kreeg de kans bij Real MARDID en schoot er meteen 8 in.
    Zit nu weer bij Milaan waar de concurrentie moordend is.
    Alleen nu wordt hij onder druk gezet door kakkerlak V. Marwijk dat je moet spelen om mee te kunnen.
    Of hij speeld of niet hij is de beste spits van NL en moet altijd spelen. T wordt tijd dat Kuijt zijn basisplek kwijt s..\
    Kijken wat van Marwijk dan doet????

      /   Beantwoorden  / 
    1. Jos V

      Huntelaar is dodelijk in de 16, maar in het spel van Oranje hebben we meer aan een meevoetballende spits en dat is Huntelaars kwaliteit niet direct…

        /   Beantwoorden  / 
      1. Luis

        Hunter kan goed mee voetballen en kan ballen goed vasthouden.
        Hunter is toch echt wel een beter spits dan Kuijt en daar heeft VanMarwijk hem te vaak boven Hunter gezet.
        Persie is weer een betere rechtsbuiten dan Kuijt.
        Robben/Hunter/Persie met daarachter sneijder of Vaart.
        Persie is ook niet iemand die er 30 in schiet in n seizoen.. Hunter is dat wel

          /   Beantwoorden  / 
  5. mark78

    Inderdaad Jos V. In het Nederlands elftal heeft van Marwijk nou eenmaal een luxe probleem en Luis het lijkt me sterk dat van Marwijk zo onprofessioneel is dat hij alleen Feyenoorders of oud-Feyenoorders een plek gunt in de selectie. Dat soort onzin werd ook al verkondigd toen van Basten nog bondscoach was. Toen werd hem verweten dat hij een voorkeur had voor spelers die voor Ajax speelden of voor Ajax gespeeld hadden. Kuijt is gewoon de beste optie voor de rechterpositie, op links is Robben de beste optie en van Persie is in mijn ogen de beste optie als spits. Ik zou absoluut geen reden kunnen verzinnen waarom Kuijt zijn basisplek moet verliezen. Het is voor Huntelaar zijn eigen schuld dat hij zo weinig speelt, hij moest zo nodig naar Real en later naar Milan. Dan weet je dat je direct moet presteren en dat heeft hij niet gedaan, zo simpel is het…. Ik ben het wel met je eens Luis dat Huntelaar een topper zou kunnen worden, maar dan had hij een andere club moeten kiezen. Arsenal was onder andere een veel betere club voor hem geweest, de Italiaanse competitie is voor een spits als Huntelaar de meest slechte keuze. Hij moet spelen bij een club die aanvallend voetbal speelt en vaak op de helft van de tegenstander speelt. In Italie gebeurt dat zelden tot nooit dus ik begrijp zijn keuze voor Milan totaal niet.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Luis

      De keuzes zijn overduidelijk van V.Marwijk..
      Vlaar houd hij in de gaten en Loovens mocht al een keer spelen.
      Maar MAduro die in Basis staat bij VALENCIA wordt niet eens genoemd. V. Bommel die de slechtse wedstrijden speeld maar zelden of nooit wordt gewisseld.. Eerst altijd De jong.
      Die op zijn positie kan uitgroeien tot s’werelds beste verdedigende middenvelder.
      Van Persie is beter op rechtsbuiten en dan hoort Hunter in de spits..Interesseert mij t nou of hij wel speeld of niet.
      Beste spelers moeten gewoon spelen.
      De manier hoe t gegaan is bij Real MAdrid heeft niks met de kwaliteiten van Hunter te maken.. want hij speelde gewoon goed in de wedstrijden die hij speelde.. Was meer een politieke kwestie. Maar t vecht voetbal van Kuijt heb je niet altijd wat aan en 9 van de 10 loopt hij op de verkeerde plek. Moet en wil zich teveel bewijzen. Verschrikkelijk om naar te kijken..

        /   Beantwoorden  / 
  6. bootje

    huntelaar heeft gewoon pech
    hij is een wereldspits, maar niet de beste
    hij moet naar een subtop

      /   Beantwoorden  / 
    1. Luis

      in zijn soort is hij 1 van swerelds beste..
      Spitsen zijn er om kansen af te maken..
      Bij huntelaar is 1 kans een doelpunt en maakt je een wereldspits

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.