Johan Cruijff keert terug bij Ajax

Het ging allemaal niet vanzelf en het heeft allemaal een tijdje geduurd, maar de kogel is door de kerk: Johan Cruijff (63) keert terug bij Ajax. De oud-speler, van de Amsterdammers gaat deel uitmaken van een technische commissie die als klankbord van de clubleiding moet gaan dienen.In navolging op de vergadering van de ledenraad van afgelopen maandag en het gesprek dat dinsdag is gevoerd tussen directeur Rik van den Boog, de Raad van Commissarissen en Cruijff is besloten drie klankbordgroepen op te richten: financiële zaken, verenigingszaken en technische zaken. In laatstgenoemde klankbordgroep neemt Cruijff plaats samen met overigens Peter Boeve, Piet Keizer en Dick Schoenaker. Namens de directie van Ajax neemt Rik van den Boog zitting in deze groep.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

0 reacties op “Johan Cruijff keert terug bij Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.