Wat gebeurt er vanavond nog met Ajax en Mounir el Hamdaoui?

Dmitriy Bulykin is aan de ene kant binnengehengeld door Ajax, maar de Amsterdammers hebben ook nog wel iemand rondlopen die ze liever verkopen. Bijvoorbeeld Ismail Aissati, maar zeker ook Mounir El Hamdaoui.Volgens technisch directeur Danny Blind zijn er contacten: ‘We zijn nog met een paar clubs in onderhandeling over een transfer van Mounir. Het is een moeilijk verhaal, aangezien alle drie de partijen – de speler en de twee clubs – op één lijn moet komen te zitten. Het is helaas nog niet zover dat we nu kunnen verwachten dat we er binnen een half uur een klap op kunnen geven.’

Eén reactie op “Wat gebeurt er vanavond nog met Ajax en Mounir el Hamdaoui?

  1. Sympho

    Heeft Ajax een DURE speler in het 2e elftal. lol

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.