Feyenoord lijkt Ajax en PSV te kloppen op de transfermarkt

Het lijkt er sterk op dat Feyenoord binnenkort Edison Flores aan de selectie kan toevoegen. De 22-jarige linksbuiten van Universitario de Deportes uit Peru geniet al langere tijd belangstelling van verschillende clubs uit de Eredivisie, maar nu meldt het Peruviaanse Libero dat de club uit Rotterdam-Zuid dicht bij de definitieve transfer van de aanvaller is. Overigens is de komst nog allerminst zeker, want er zijn de afgelopen tijd al meerdere berichten geweest over mogelijk definitieve transfers. In juni berichtte datzelfde Libero nog dat PSV en Bayer Leverkusen jacht maakten op Flores en vier dagen geleden leek het erop dat Ajax de concurrentie had afgetroefd…

Nu zou Feyenoord echter de beste papieren hebben om Flores voor meerdere jaren aan zich te binden. De club maakt het nieuws zondag mogelijk al wereldkundig. Feyenoord betaalt een som van 450.000 dollar voor Flores, die zaterdag een laatste keer bekeken wordt. Zijn club speelt dan tegen César Vallejo in één van de laatste speelronden van het seizoen. Als alle formaliteiten worden afgerond zal Feyenoord het geld overmaken en kan Flores zich opmaken voor een vlucht naar Nederland om zich bij de Stadionclub te voegen.

Directeur Germán Carlos Leguía van Universitario gaf vrijdagavond nog aan dat er drie aanbiedingen uit Nederland op tafel lagen voor Flores. “Ik meen van Feyenoord, Ajax en nog een club die ik me even niet kan herinneren. PSV, of Vitesse. Zaterdag komt zaakwaarnemer Sören Lerby hier, hij gaat over Nederland en Duitsland. Hij is degene die met de clubs op de proppen is gekomen en degene die aangeeft welke club bereid is om het meeste te betalen.”

 

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.