Ajax bereikt Champions Play-Offs na zege tegen PAOK

Wie alleen het grootste deel van  de eerste helft heeft gezien, zal zich er nauwelijks een voorstelling van hebben kunnen maken, maar Ajax heeft gewonnen in Griekenland en dus afgerekend met PAOK. Na een 1-0 achterstand was het Davy Klaassen die met twee treffers goud waard was voor de Amsterdammers. Op slag van rust benutte hij een strafschop en drie minuten voor tijd voorkwam hij met de 2-1 een verlenging.

Nu maar afwachten wat AZ en Heracles morgen doen in hun Europese uitwedstrijden!

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.