Feyenoorders willen Castaignos op AH-kaartje

Onder Feyenoordfans is een actie ontstaan om Luc Castaignos, basisspeler bij de Rotterdammers, een voetbalplaatje te bezorgen. Tot verbazing van de Feyenoorders is Castaignos namelijk niet opgenomen in het AH-voetbalplaatjesboek. De Feyenoordsupporters zijn op internetfora een actie gestart om alsnog het kaartje met zijn afbeelding te laten maken. Onder andere op Feyenoord.blog worden mensen opgeroepen om op Castaignos te stemmen bij de poll van AH. Van de drie ontbrekende spelers of trainers op wie het meest wordt gestemd, laat Albert Heijn alsnog een sticker maken.

Castaignos staat momenteel als tweede achter de nieuwe Ajax-trainer Frank de Boer, Jonathan Reis, de geblesseerde spits van PSV, is nummer drie.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.