Louis van Gaals definitieve selectie voor Het Nederlands Elftal

Goed nieuws voor Nigel de Jong, Rafael van der Vaart en Ibrahim Afellay… De drie spelers, die bij de vorige twee wedstrijden afwezig waren, maken weer deel uit van de Oranje-selectie van bondscoach Louis van Gaal. De drie zijn opgenomen in zijn keurkorps voor de komende interlands in de WK-kwalificatie tegen Andorra (12 oktober) en Roemenië (16 oktober). Gregory van der Wiel ontbreekt wel weer in de selectie van Van Gaal.

PSV’er Jetro Willems meldde zich af bij Oranje. De linksback van PSV en het Nederlands elftal kampt met een spierblessure. Van Gaal mist verder de geblesseerde Wesley Sneijder, Leroy Fer, Tim Krul, Bas Dost en Stefan de Vrij. De gekwetste Joris Mathijsen en Arjen Robben ontbreken in ieder geval tegen Andorra. Van Gaal hoopt dat het tweetal wel tegen Roemenië inzetbaar is. ‘De kans dat Joris het haalt is groter dan dat Robben aansluit’, zei hij.

Feyenoorder Ruben Schaken werd wel opgeroepen. Net als doelman Kenneth Vermeer van Ajax, die de geblesseerde Tim Krul vervangt, is hij een debutant in de Oranje-selectie.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.