Oranje verblijft tijdens WK in Rio de Janeiro (bij plaatsing)

Eerst nog even de plaatsing afronden, maar dan weet het Nederlands elftal wel alvast waar het zo’n beetje aan toe is. Oranje verblijft tijdens het WK 2014 in Rio de Janeiro. De keuze voor de hotel- en trainingsaccommodatie staat nog niet vast, maar de KNVB heeft al bepaald dat Oranje, mits het zich kwalificeert, gedurende de eindronde in de Braziliaanse metropool zal verblijven, aldus Bert van Oostveen.

De directeur betaald voetbal van de KNVB laat weten dat hij een gebied tussen Rio de Janeiro en Sao Paulo heeft bekeken. ‘Maar uiteindelijk biedt Rio ons de beste mogelijkheden’, zegt Van Oostveen. ‘Half november hopen we een definitieve beslissing te nemen’. Het staat pas na de loting, in december 2013, vast waar het Nederlands elftal tijdens het toernooi gaat spelen.
Bondscoach Louis van Gaal bezocht onlangs ook Brazilië voor een oriënterend bezoek met het oog op het WK.’‘Hij heeft ook een stem in de uiteindelijk beslissing’, aldus Van Oostveen. Overigens moet Oranje zich natuurlijk nog wel eerst even plaatsen voor het WK, maar is met vier overwinningen in de kwalificatiereeks alvast erg goed op weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.