‘PSV kan dit jaar zomaar de Champions League winnen’

Eh… Een van de meest opmerkelijke uitspraken van dit prille voetbalseizoen komt ongetwijfeld voor rekening van Willy van de Kerkhof. De oud-speler van de Eindhovense club is vol vertrouwen in het team van Philip Cocu en houdt zelfs rekening met Europees succes.  “PSV kan met dit elftal de Champions League winnen,” aldus Van de Kerkhof in zijn maandagochtendcolumn Tikkie Terug bij Omroep Brabant. Daar kijkt hij altijd samen met tweelingbroer René terug op het afgelopen weekend. Het meest opvallend was zijn uitspraak dat PSV dit jaar zomaar de Champions League kan winnen.

“Ik vergelijk dit elftal met het Ajax uit 1995. Ook een gemiddelde leeftijd van 19 jaar, een ondeugend elftal. Een elftal dat voor niemand bang is. Dat kan zomaar eens voor een enorme verrassing gaan zorgen.” Al moet eerst in een tweeluik met AC Milan worden afgerekend om de groepsfase van het kampioenenbal te bereiken. “Ik geef ze zeker een goede mogelijkheid.”

3 reacties op “‘PSV kan dit jaar zomaar de Champions League winnen’

  1. Mark78

    Een biertje teveel op jongens? Het Ajax van `95 had beduidend meer kwaliteit met vd Sar, Rijkaard, Blind, de broertjes de Boer, Davids, Seedorf, Kluivert, Litmanen en Overmars. Allemaal spelers die internationale toppers waren of zijn geworden. Een paar niveautjes hoger dan dit psv. Misschien toch een paar nieuwe brilletjes halen bij Eye Wish Groeneveld??

      /   Beantwoorden  / 
  2. Mark78

    Nou Rene en Willy ik denk dat ze de CL dit jaar niet gaan winnen. Dan zijn er mensen die om Ajax lachten toen ze verloren van Real, een team dat 10 keer beter is dan dit matige Milan wat ook pas 1 competitiewedstrijd achter de rug heeft. Dramatisch.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Mark78

    Nou Rene en Willy, ik denk dat ze dit jaar de CL niet gaan winnen. Dan zijn er mensen die om Ajax lachten na het verlies tegen Real, een team dat 10 keer beter is dan dit matige Milan dat ook pas 1 competitiewedstrijd achter de rug heeft. Kansloos.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.