Louis van Gaal toont zich een slecht verliezer

‘Als de enige bal, die op doel komt erin
gaat, zou ik mijn mond maar houden. Ik zal me niet storen aan de
analyse van Ron Jans. FC Groningen verbeterde vandaag het wereldrecord
tijdrekken en ik heb nog nooit zo veel spelers op de grond zien liggen’, klonk de frustratie van Louis van Gaal (via Telesport
).
Ach Louis, doen ze je onrecht aan? Pesten ze je? Ik vind Van Gaal als trainer een held, maar als persoon steeds meer een karikatruur van zichzelf. Als je team in twee duels tegen Groningen genadeloos door het ijs zakt, dan heb je geen recht van spreken. Toegegeven, de goal van Buijs was mazzel, maar wat dan nog? Ik kan wel een paar mazzelmomentjes in de carrière van Louis noemen. De goal van Kluivert, was dat mazzel?

7 reacties op “Louis van Gaal toont zich een slecht verliezer

  1. brabantia5

    zonder geluk vaart niemand wel, maar ajax heeft er wat te veel van gekregen ;)

      /   Beantwoorden  / 
  2. AJAX NSF

    Gaan we weer……

    Check onze prijzenkast….allemaal door geluk gewonnen? Verzin eens een keer iets anders. Of ga zelf wat winnen, losers.

      /   Beantwoorden  / 
  3. PSVrules

    Ja de winst in de finale was geluk, maar geen 1 ploeg wint iets zonder geluk. PSV vorig jaar in de halve finale veel pech tegen milan, maar wat hadden we in Lyon veel geluk.

    Zonder geluk wint er niemand.

      /   Beantwoorden  / 
  4. mark

    Ik ben het met Ajax NSF eens, loze kreet Brabantia. Vooral dit seizoen zaten er wel heel veel dingen tegen.

    De goal in de finale van `95 viel misschien wat gelukkig zo vlak voor tijd, maar was toch niet echt onverdiend vond ik.

    De reactie van van Gaal vond ik echt te gek voor woorden en een coach van zijn kaliber onwaardig. Ze waren deze wedstrijd beter, maar hij vergeet dat ze bij Groningen ver in blessure-tijd nog een treffer maken zodat ze nog enigszins kans maakten in de thuiswedstrijd, ik kan toch over twee wedstrijden gezien niet zeggen dat AZ alle aanspraak mocht maken op de overwinning.

      /   Beantwoorden  / 
  5. jizz master

    hahaha nee jij dan die langs de zijlijn stoer praat over van Gaal.hij is samen met hiddink de beste coach van NL. dus wie heeft er hier nu recht van spreken. en nog eens wat: het is goed als je soms je emoties laat zien naar zo`n wanprestatie.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Bram

    Dit wordt werkelijk té vaak gezegd, ‘Karikatuur van zichzelf?’ GEWOON ZIJN KARAKTER! net als bij iedereen herhalen bepaalde (karakter)eigenschappen zich regelmatig!
    Ook Louis maakt fouten, kan ze soms alleen wat moeilijk toegeven. Stugge heer wat dat betreft. In Barcelona doet Rijkaard het niet slecht door regelmatig zichzelf de schuld te geven van een bepaald verlies. Dat zie je Louis niet zo snel doen. Hoe dan ook, mag hem eigemlijk wel. Hoop dit jaar met AZ op een mooi Europees avontuur, nadat de titelstrijd niet meer prioriteit nummer een is. Overigens gaat er bij mij meer veel meer waardering uit naar het karatker van v. Gaal dan die woordenloze v. Basten.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.