Superster Messi: ‘Nog niet in rijtje Pelé/Maradona/Cruijff’

Superlatieven te over, voor Lionel Messi. De jonge Argentijn (23 pas!) is al jaren achtereen een van de absolute smaakmakers in het wereldvoetbal. Het Argentijnse wonderkind wordt door veel voetbalkenners dan ook nu al als een van de beste voetballers ooit beschouwd. Zelf vindt Messi niet dat hij al in het rijtje Pelé, Diego Maradona en Johan Cruijff thuishoort.De laatste twee seizoenen breekt Messi, die in 2009 en 2010 de Gouden Bal veroverde, het ene record na het andere, natuurlijk niet in de laatste plaats doordat hij bij Barcelona een paar absolute klasbakken om zich heen heeft. Zelf denkt hij dat er nog wel wat rek in zit. Pas na zijn carrière wil hij de balans opmaken: ‘Ik ben nog zeer jong en heb nog een hele loopbaan voor me’, vertelt Messi. ‘Misschien kunnen we na mijn carrière zeggen of ik tot de beste voetballers van de wereld behoor.’

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.