Live: VVV-PEC, Heracles-Cambuur, Derby County-Chelsea en Sheffield Utd-Southampton

Er staan vanavond alvast twee wedstrijden op het programma in het toernooi om de KNVB Beker. VVV ontvangt in Venlo PEC Zwolle, terwijl Cambuur op bezoek gaat bij Heracles Almelo. Beide wedstrijden worden rechtstreeks uitgezonden op FOX Sports. Net als de Engelse League Cup-wedstrijden Derby County – Chelsea en Sheffield United, al heb je daar natuurlijk wel een internationaal abonnementje op de voetbalzender voor nodig. Heb je dat niet? Geen probleem, je kunt de wedstrijden ook kijken via de internetstreams van FOX.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.