Kluivert debuteert tegen Feyenoord: door uit- en thuispubliek uitgefloten?

PSV Kluivert
Het was al eerder ter sprake gekomen, maar gisteravond leek het erop dat Patrick Kluivert voor PSV zou gaan debuteren in de Champions League tegen Liverpool. Hij liep warm, maar viel niet in. ‘We lieten het afhangen van het verloop van de
wedstrijd’, zei trainer Ronald Koeman naderhand. ‘Maar dit was wel een wedstrijd op het allerhoogste niveau.
We weten dat Patrick nog wat mist, dus als je beslist om hem te brengen
moet dat overwogen zijn of een aanleiding hebben. Het is echter
duidelijk dat hij zondag gebracht gaat worden.’ De grote vraag is dan natuurlijk…

welk publiek hem het hardst gaat uitfluiten: dat van de PSV of het uitpubliek van Feyenoord dat in hem een vuile Ajacied ziet. Ben benieuwd.

Ik hoop natuurlijk geen van beide, laten we dat voorop stellen. Maar als ik Koeman was zou ik daar toch enigszins rekening mee houden, je weet dat je negatieve reacties kan krijgen. Begrijp wel waarom hij moet spelen. Farfán toonde zich tegen Liverpool geen aanspeelpunt, ballen voorin vasthouden is zeker niet zijn kwaliteit.

Dus: Koeman en de PSV-fans hebben Kluivert gewoon hard nodig! En mijn verwachtingen zijn werkelijk waar, hooggespannen. Foto PSV Media

33 reacties op “Kluivert debuteert tegen Feyenoord: door uit- en thuispubliek uitgefloten?

  1. PSVrules

    Remco NEWSFLASH. het is PSV-FEYENOORD. Dus Patrick speelt in Eindhoven, niet dat het thuis voor hem is want dat is amsterdam.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Sander

    Haal ff deze bullshit van je site, je zet je zelf en je site voor lul!

      /   Beantwoorden  / 
  3. PSVrules

    Effe over Kluivert. Ik zal hem nooit uitfluiten in een PSVshirt. Ik zal nooit geen 1 voetballer die het PSV shirt draagd uitfluiten. Maar om voor P K te gaan springen, zingen en juichen gaat mij ook te ver. Een nivo van acceptitie en verdraagzaamheid vind ik meer dan voldoende. P K blijft een 100% ajacied, en terecht. Nee mensen Stam is geen PSVer maak je nou niet meteen zo druk ;)

    PSV gaat thuis gewoon winnen van Feyenoord. Wordt een saai wedstrijd waarin Feyenoord zoals altijd op de couter speelt maar zonder de echte killer lukt dat niet. Ik verwacht een hele saai 2-0 voor PSV. 1 x Farfan
    1 x Mendez.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Mauwi

    Wie zijn jouw bronnen kerel! Wat is dit journalistiek technisch een enorm slechte site… niet te geloven. PSV speelt inderdaad thuis en Kluivert zal niet uitgefloten worden, dan was dat gisteren tijdens de warming-up ook reeds gebeurd.

      /   Beantwoorden  / 
  5. PSVrules

    Maar maar PSVrules, Draagt met een D ooooooo

    Sorry Tiepvout

      /   Beantwoorden  / 
  6. bossie

    inderdaad, hele trieste site dit zeg. ook niet eens weten wie er thuis speelt. te zielig voor woorden

      /   Beantwoorden  / 
  7. VOETBAL BLOG SUCKS

    Kijk in het vervolg beter op teletekst!
    De ploeg aan de linker kant moet thuis spelen en rechts uit! Dus check het gewoon even want volgens mij sta je een beetje voor lul! Het zou verboden moeten worden dat mensen zoals jij van die verhaaltjes maken want volgens mij zijn jullie die types die onze clubs graag een slechte naam geven!

      /   Beantwoorden  / 
  8. wigger

    wat een gezeur van die gasten….journalistiek technisch een slechte site…who the fuck are you man!
    Het enige wat ik wel tegen dit zoveelste item over Kluivert heb in te brengen, is dat het inderdaad de zoveelste is….de jongen is voor mij net zo interesant als Danny Buijs, kortom niet, wat hij mede te danken heeft aan zijn onprofessionele gedrag zowel binnen als buiten het veld….oftewel slecht en lui voetballen, een gezicht als een over het paard getilde kwal opzetten (ben ook een ajacied, maar dat puntertje tegen Milan is iets anders als de halve omhaal met links van Zidane)… en iemand omver rijden en een vrouw verkrachten…. The guy lost my respect years ago….Als het toch over spitsen moeten hebben waarom niet over…. Erik Meyer, die als coach bij Alemania Aachen aan de slag gaat, wat een wereldclub (remy)

      /   Beantwoorden  / 
  9. AFCA

    wat een verschrikkelijk slecht stukje dit….als je wat wilt schrijven zorg dan dat je weet waar je over schrijft en ga niet zo maar wat klakkeloos opschrijven….Het is PSV-Feyenoord in Eindhoven!!!!
    p.s Patje blijft toch een ajacied….

      /   Beantwoorden  / 
  10. zwh

    Triest volk!
    Als eerste in eindhoven maakt niemad geluid!!

    Ik kijk nu al uit naar zondag, op die mooie schermen zal wel een spot van VVN te zien zijn hahahahah!

      /   Beantwoorden  / 
  11. psver fot live!

    dit is larie want ik was zelf in de stadion bij de wedstrijd van psv – liverpool en toen hij begon hij met warmlopen begon iedereen voor hem te klappen en zijn naam te roepen ook de fanatieke aanhang want daar zat ik ook dus ik weet niet wie dit hier gezet heb, maar haal het onmiddelijk weer weg.

      /   Beantwoorden  / 
  12. Dennis

    PSV zuigt zowieso kut publiek Kuyt een beetje uitfluiten hoe halen ze het in hun hoofd…

      /   Beantwoorden  / 
  13. Adje

    Kluivert werd gisteren tijdens het warmlopen al positief togezongen, dus dat wordt as zondag alleen maar meer als ie in het veldstaat

      /   Beantwoorden  / 
  14. raymundo

    wat een pippo ben jij,….zeker een neppert

      /   Beantwoorden  / 
  15. Erwin Janssen

    Wat zit iedereen toch te lullen hier…. Buiten het foutje wie er thuis of uit speelt geeft ie vooral zijn mening, en zoals jullie weten is een mening nooit fout, zelfs niet als je het er niet me eens bent.

    En over het uitfluiten van Kuijt; In Nederland is er veel te weinig respect voor spelers die het zeker verdienen. Oud-ajacieden (zoals Seedorf) worden overal uitgefloten, terwijl je zou moeten applaudiseren voor een speler met zo’n prachtige carriere. Zelf juig ik elke oud-utrecht speler toe, mits hij altijd 100% gaf.

      /   Beantwoorden  / 
  16. remco janssen

    ik was niet wakker vanochtend, sorry. Als je kijkt hoeveel fouten andere sites maken, dan valt het hier reuze mee. Slippertje of twee/drie per jaar, meer niet. Als je kijkt naar de snelheid waarmee ik inhaak op actuele ontwikkelingen, niet meer dan logisch. Geen enkele andere blog ageert en reageert zo rap op zaken dan de mijne. De mooiste fout was dat ik Barreto een spits noemde (was in de war met Niedzielan of zo), die andere ‘topper’ dat ik een keer Martin Jol Dick Jol noemde.

    Ik vraag mij iets af, namelijk of de negatieve tendens om maar iedereen uit te fluiten ook voor Kluivert zal gelden. Feyenoord heeft Charisteas bijvoorbeeld hard nodig, maar dat wil het publiek niet zien. PSV heeft Kluivert ook hard nodig, dat zag je gisteravond al. Punt is dat veel supporters, met name die van Feyenoord en PSV valt mij op, geen zelfkritiek hebben. En al helemaal niet als – in hun ogen – een buitenstaander zoals ik kritiek uit op hun club. Gek genoeg wordt dat bij Ajax-fans (waar ik zeker vorig jaar véél kritischer over schreef dan over welke club dan ook) en AZ-aanhangers makkelijker geslikt.
    Op AZ en Ajax valt er op dit moment weinig te mopperen, beide teams hebben goed ingekocht en staan onder leiding van vakkundige trainers. Voor even wordt de dictatoriale en onprofessionele leiding van de clubs even vergeten. Bij PSV en Feyenoord heerst er wanbeleid wat zich uit in schulden, miskopen of paniekaankopen, zonder daarbij oog te houden voor supporters.
    Dáár schrijf ik over. Dat probeer ik zo objectief mogelijk te doen. Als je het ergens niet mee eens bent, mag je dat zeggen. Maar speel niet op de man, da’s wel heel kortzichtig. Kom met argumenten, misschien geef ik je wel gelijk ook nog!!

      /   Beantwoorden  / 
  17. Rob

    allemaal bek houden en niet janken , gisteren werd ook een NEderlander uitgefloten tijdens PSV – Liverpool.
    Namelijk Kuyt.
    Ten 1e . heeft hij dat nergens aan verdiend , aangezien hij geen kwaad woordt spreekt over PSV en of Ajax.
    Dus dat zwakzinnige publiek in Eindhoven had geen recht!
    Dezelfde zwakzinnigen juichen het harts ,als hij scoort met het Nederlandse elftal.
    Had dit nooit van PSV supporters kunnen en mogen denken , maar na gisteravond heb ik een andere kijk op psv.
    Lijken wel ajacieden BAH!

      /   Beantwoorden  / 
  18. Wosko Jagora

    Kluivert weet waar hij instapt. Uitfluiten door het thuispubliek is zeer af te keuren, maar Kluivert dient daar met zijn achtergrond wel tegenop gewassen te zijn. Als hij het mentaal niet aan kan, had hij beter niet naar PSV kunnen gaan.

      /   Beantwoorden  / 
  19. valk

    ik ga hem keihard uitfluiten…ben niet de enige van de 1600 feyenoorders denk ;)

      /   Beantwoorden  / 
  20. mark

    Het zou onzinnig zijn om Kluivert uit te fluiten puur en alleen omdat hij lange tijd bij Ajax heeft gespeeld, hetzelfde geldt voor Charisteas bij Feyenoord overigens, je moet ze beoordelen op hun prestaties niet op clubs waar men in het verleden gevoetbald heeft. Als Kluivert het redt is het een geweldige aankoop geweest van psv, hij heeft voor Ajax en het Nederlands elftal ook prachtige dingen gedaan, als voetballer waardeer ik hem dus nog steeds, als mens is hij voor mij wel door de mand gevallen toen hij na de publicatie van zijn boek/biografie voor het eerst en opzichtig contact zocht met de dochter van het slachtoffer dat hij maakte na zijn dodelijke ongeluk, commercieel een sterke zet, ethisch onmenselijk en gevoelloos.

      /   Beantwoorden  / 
  21. PSVrules

    MIJLPAAL:

    Men kan weer trots op het Nederlands voetbal maar, het feit dat AC Milan, Bayern München, Manchester United, PSV en Real Madrid de enige 5 CLUBS zijn die al TIEN JAAR OP RIJ CHAMPIONS LEAGUE Spelen is de NOS helaas vergeten te noemen.

    Ja want als je in een rijtje met zo’n kleine Kut clubjes hoort is dat natuurlijk niet de moeite waard om iets uitgebreider dan normaal aandacht aan te besteden.

    Jammer, Ik had gehoopt dat de NOS toch iets meer aandacht aan dit heugelijk NEDERLANDS VOETBAL FEIT

    [Calimero mode aan]
    Hmm I wonder, wat zouden ze gedaan hebben als je in het bovenstaande rijtje het woordje PSV met Ajax verwisseld.
    [Calimero mode uit]

      /   Beantwoorden  / 
  22. mark

    Psv doet inderdaad voor het tiende jaar mee en dat is knap, anderzijds zijn ze in de 9 voorafgaande jaren 7 van de 9 keer in de eerste ronde eruit gegaan en dat is natuurlijk niet zo geweldig, gelukkig heeft Hiddink ze wat meer flair gegeven en is het daardoor Europees beter gaan lopen. Jammer dat er weer met Ajax vergeleken moet worden, hoop dat de Calimero mode voorgoed uitblijft.

      /   Beantwoorden  / 
  23. mezelf

    wat is dit nou weer allemaal voor onzin jongens, dat Patrcik een aantal jaar bij Ajax heeft geschitterd is inderdaad prachtig mooi voor Ajax geweest, wat maakt het nu nog uit dat hij bijna 10 jaar later voor PSV zal gaan schitteren, zolang die jongen doet waar hij voor is aangenomen vinden jullie alles goed, als Kluivert straks tegen Feyenoord 1 goaltje meepikt is iedereen ineens laaiend enthousiast over hem en hoor je niemand meer klagen over dat het een “Jood” was. en wat dan als hij straks met Ajax – PSV de winnende treffer maakt?? hoe kijken jullie dan tegen hem op?
    jullie mogen blij zijn met een spits van dit kaliber en met deze ervaring.
    grootste onzin dat Patrick Kluivert straks wordt uitgefloten door uit- en Thuispubliek.

    Dat Dirkie werd uitgefloten is ook de grootste onzin, deze jongen heeft jaren lang mooi voetbal laten zien in Nederland, en verdient respect van zijn eigen volk.

    zolang je supporters respect voor je hebben maakt je Cluppie nog kans in een seizoen, wanneer je supporters niet meer achter je staan mis je een enorme hoop motivatie om voor te spelen.

    alles wat ik vraag aan jullie is het volgende;
    Heb respect voor alle spelers in je eigen club, en probeer zoveel mogelijk respect te tonen aan de spelers die dit verdienen, ook al is hij/zij een “oud”speler van geweest.

      /   Beantwoorden  / 
  24. jeroen

    wat een sukkels zijn jullie.
    patje is en blijft 100% ajacied. psv is de grootste kutclub die er bestaat in nederland ja op feyenoord na natuurlijk

      /   Beantwoorden  / 
  25. Erwin Janssen

    Een normale discussie is misschien te veel gevraagd………..

      /   Beantwoorden  / 
  26. mezelf

    geen enkele speler is 100% van een club, dit is alleen zo wanneer hij een levenslang contract tekent “Kuyt bij feyenoord” aangezien bijna geen enkele speler dit wilt is er dus geen 100% speler van..
    als een speler zich 100% tot een club voelt aangetrokken waarom zou deze speler dan kiezen om te spelen voor een andere club als “zijn” club?

      /   Beantwoorden  / 
  27. remco janssen

    heren beschaving svp! berichten gaan onherroepelijk op spam en je krijgt een IP-ban.

      /   Beantwoorden  / 
  28. PSVrules

    Jazeker ja Remco.
    @ Mark, de calimero mode zal af en toe aan gaan. Ik doe mijn best om deze niet te gebruiken maar soms voel ik me ook een calimero

    [Calimero mode aan]
    Zag gister op een of andere televisie zender
    een item over brugpiepers die zich
    voorbereiden op de eerste schooldag. Het
    ging erover wat Hot en wat Not was. Staat er
    ineens een PSV agenda op de grond en die
    word door die brugsmurf gewoon keihard
    weggetrapt. Das toch nie normaal….
    [Calimero mode uit]

    DIT IS EEN GEINTJE HE MARK

      /   Beantwoorden  / 
  29. mezelf

    ik neem aan dat de agenda op de grond LAG ;)

      /   Beantwoorden  / 
  30. PSVrules

    Nee die agenda die stond rechtop. Liggen is op de rug staan is op de kant

      /   Beantwoorden  / 
  31. mezelf

    okee verkeerde inschatting van de situatie, mijn fout dan.

    dit komt alleen veel vaker voor door de verallochtoning van ons land, hierdoor wordt het Nederlands een steeds vagere taal om te begrijpen.

      /   Beantwoorden  / 
  32. mark

    Ze moeten jullie ook altijd hebben, als zelfs brugpiepers zich zo al moeten gedragen, waar zijn de normen en waarden in dit land?

      /   Beantwoorden  / 
  33. stevie

    waarom zou je kluivert uitfluiten

    deed je ook niet toen die in het “oranje shirt “ voetbalde

    krijg eens respect voor die man

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.