Arm Feyenoord, wat moet je er nog van zeggen?

Feyenoord speelt op dit moment echt meer tegen zichzelf dan tegen de tegenstander, lijkt het wel. Ja, die Bulgaren van Lokomotiv Sofia zijn nare gastjes. Ja, het publiek is kut en de sfeer bagger in Oost-Europa. Dat weten we allemaal. Er zijn slechts een paar lichtpuntjes bij Feyenoord, dat zijn Lucius en Greene. Buijs zal bij z’n Europese debuut ook iets ander hebben voorgesteld. Vooral de opzichtige blunder (waarom van meer dan 30 meter zo’n muur opstellen?) van Henk Timmer was choquerend. De reservedoelman van Oranje, daar mag je toch…

meer van verwachten.

Prijzenswaardig was wel de veerkracht waarmee de stadionclub zich terugknokte. Al diep in blessuretijd van de 1e helft kreeg Charisteas een pingel, Lucius knalde hem erin. En in de tweede helft kopte Greene raak. Uit een corner. Toch opvallend, da’s altijd zo bij een ploeg die niet lekker in z’n vel steekt, dat standaardsituaties uitkomst moeten bieden. Maar ja, dat hoort bij modern voetbal.

Trouwens nog maar de vraag of Griekse Harry zondag kan spelen tegen PSV (waar was dat duel nu ook alweer? Eindhoven toch?). Evenals Boussaboun. Beiden raakte geblesseerd, meldt Feyenoord. ‘Dat is het slechtste nieuws van de avond, het komt op een slecht moment’, zei trainer Erwin Koeman.

9 reacties op “Arm Feyenoord, wat moet je er nog van zeggen?

  1. Baggio

    Altijd dat gezeur over feyenoord.het team zit nog in de opbouwfase,moet nog aan automatismen werken en aan elkaar wennen.feyenoord komt echt wel terug,let maar op.en trouwens ajax speelt ook echt wel kut!

      /   Beantwoorden  / 
  2. remco janssen

    gedeeltelijk mee eens Baggio. Ajax heeft voldoende talent in huis, maar speelde gisteren zeer zwak (zie artikel over de wedstrijd). Bij Feyenoord vraag ik mij terdege af of spelers als Greene en Lucius een heel seizoen lang het team er doorheen kunnen slepen. Er is gewoonweg een gebrek aan kwaliteit. Hoe spijtig ook.

      /   Beantwoorden  / 
  3. burry

    .. en volgens mij is 5-2 met kutvoetbal altijd nog beter dan 2-2

      /   Beantwoorden  / 
  4. Arie

    feyenoord komt er gewoon bovenop…let maar op…dat hoort bij een topclub als feyenoord!!Als charisteas straks zijn draai vindt en iedereen op elkaar is ingespeeld kan een club als feyenoord sowieso elke Nederlandse club aan!!

      /   Beantwoorden  / 
  5. hooi

    je moet ook naar de tegenstander kijken. Maar Feyenoord wint gewoon nipt in de kuip:)

      /   Beantwoorden  / 
  6. Dennis

    Ik kan me, bij het lezen van je verhaal, niet aan de indruk onttrekken dat je gisteren niet in Sofia bent geweest. Je hebt het over de sfeer die kut was. Ik kan je vertellen dat die Bulgaarse supporters hun club fantastisch steunden, zingen, dansen en trommelen alsof hun leven er vanaf hing. Wellicht is het de volgende keer dat je een verhaal publiceert een goed idee eens na te denken of je niet totale onzin schrijft !

      /   Beantwoorden  / 
  7. marcel

    altijd maar dat bouwen van weer een nieuw team,

      /   Beantwoorden  / 
  8. remco janssen

    ik bedoel dat de sfeer voor voetballers die uit spelen intimiderend kan overkomen.

      /   Beantwoorden  / 
  9. suus

    nou, feyenood is gewoon erg slecht. op een paar titeltjes na en drie eurocupjes is het gewoon een kleine club… enne dat legioen? wat is dat? die 30.000 mensen, da’s dus geen legioen! zielige mensen, ik bedoel feyenooders! die gloeilampen van TL-united zijn jullie al voorbij gestreefd… nou succes, over een paar jaar in de jupiler-league..

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.